promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Váratlan műsorváltozás az RTL-en: A csatorna legnézettebb műsorai is érintettek, a Sztárbox kiütötte Will Smith-t
Borítókép:  RTL
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Úgy tűnik ez a hétvége sem telhet el váratlan műsorváltozás nélkül, szombaton és vasárnap is fontos változásokat jelentett be az RTL.

Az RTL-nél nem telhet el hétvége anélkül, hogy ne jelentenének be valamilyen fontos műsorváltozást. Általában mindig arról van szó, hogy a csatorna legsikeresebb hétvégi húzóműsorai kicsit előbb vagy kicsit később kezdődnek, esetleg pár perccel hosszabbak, vagy rövidebbek lesznek, ami miatt az éjszakai film is csúszik ide-oda. Lassan teljesen felesleges lesz heti TV újságot vásárolnia annak, aki még nem mondta le az utóbbi években, mióta az internet egyre inkább teret hódít az idősebbek körében is. Akinél viszont van internet, az megnyugodhat: mindig tudni fog az épp aktuális változásokról.

A mostani műsorváltozás érinti a szombatot és a vasárnapot is. A hétvége első napján, november 18-án indul az RTL egyik legjobban várt produkciója, a LEGO Masters, aminek Puskás-Dallos Péter lesz a műsorvezetője. Mindent, amit a műsorról tudni érdemes, ebben a cikkünkben szedtünk össze:

A LEGO Masters miatt a The Voice döntője az előzetesen beharangozott 20:20 helyett csak fél 9-kor fog elkezdődni, viszont ezúttal 20 perccel rövidebb lesz, így az éjszakai film, a Másik én is 10 perccel korábban fog kezdődni, 23:20-kor.

November 19-én vasárnap este már senkit sem ér meglepetésként, hogy a műsor fél órával később kezdődik, mert 19:00-kor egy kulisszatitkokkal foglalkozó Fókusz különkiadás kerül a képernyőre. Azonban a Sztárbox adásidét most sem sikerült tökéletesen belőni, és ezért 40 perccel hosszabb lesz.

A műsor rajongói biztosan örülnek neki, hogy kedvenc hírességeink ennyivel is hosszabb ideig püfölik egymást a TV képernyőn, azonban ez azt is jelenti, hogy

Will Smith filmjét KO-val vitte földre a Sztárbox, a Bad Boys - Mindörökké rosszfiúk olyan későn fog kezdődni a csúszás miatt.

A trilógia harmadik része, ahol hőseink már kissé érzik, hogy kezdenek megöregedni 22:50-kor kezdenek bele a rosszalkodásba, aminek az előzetesét itt meg is leshetitek gyorsan:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás