promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Leonardo Dicaprio lehet a görög Midász király, keze alatt még az is arannyá válik amit rommá zúz
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Most bárki hozzájuthat az ikonikus járgányhoz, ha van felesleges 700 milliója.

Hatalmas hírt jelentettek nemrégiben! Árverésre bocsátották az egyetlen olyan szuper autót, amelyet Leonardo DiCaprio, 2013-as sikerfilmje, A Wall Street farkasa kedvéért törtek össze.

Az 1989-es Lamborghini Countach a Bonhams Cars, „On the Grid: The Abu Dhabi Auction” kínálatában lesz elérhető jövő hónapban. A legfrissebb becslések szerint nagyjából 1,5-2 millió dollárért (átszámítva 539-719 millió forint) kínálják majd Martin Scorsese időkapszuláját. Az elképesztő verdát egy 5.2 literes, Bosch üzemanyag-befecskendezéssel ellátott V12-es motor hajtja, amely 420 lóerőt teljesít, az erőt pedig egy 5 fokozatú kézi sebességváltó továbbítja a hátsó tengelyre - írja a Totalcar.

A forgatás alatt egyébként az alkotók egy második Lamborghinit is béreltek, hogy tartalék autóként szolgáljon, de az csak néhány másodpercig volt látható a vásznon. A szerencsés vásárló most az autó mellett, a film négy legikonikusabb jelmezének egyikét, egy rendezői széket és egy tapsikolótáblát, néhány kapucnis pulóvert, egy DVD-t a filmről, valamint hitelesítő leveleket is kap. Ezen ajándéktárgyak pedig mind Martin Scorsese, Leonardo DiCaprio és Margot Robbie aláírásával lesznek ellátva.

Bár A Wall Street farkasában két autót is használtak, a most árverésre bocsátott jármű az, amire a legtöbben emlékezetünk, ezt vezette ugyanis Jordan Belfort (akit Leonardo DiCaprio alakított) nem kicsit szétnyugtatózva. Ez pedig a járművön keletkezett kiterjedt károk alapján is elég nyilvánvaló.

Az 1989-es Lamborghini mindössze 3 perc és 11 másodpercig szerepelt DiCaprio mellett, ám az említett jelenet igen emlékezetesre sikerült. A jelenetben ugyanis az igencsak benarkózott Belfort kétségbeesve, a földön keresztül kúszik az autóhoz, majd azzal küzd, hogy hogy felfeszítse az ajtókat. Végül azonban nemes egyszerűséggel kirúgja azokat, behúzza magát, elindul és természetesen rommá töri az egészet, ahogy arra a legtöbben emlékszünk is. A jelenetet itt tudjátok megnézni:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás