promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mégis mi történt Terence Hill-lel? Döbbenetes fotó került elő a legendáról, szemüvegben és borostásan áll a rajongók előtt
Borítókép:  Profimedia/ IMAGO
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Új fotó került elő Terence Hillről, akit alig láthattunk még így a nyilvánosság előtt.

Terence Hill-ről az elmúlt időszakban csak ritkán jelent meg friss fotó a nyilvánosság előtt, pedig a sztár nagyon sokat posztol az Instagram-oldalára, amely a rajongók egyik legnagyobb gyűjtőhelye, és bizony egy-egy friss fotót vagy valamiféle új hír bejelentését több tízezren is lájkolják. Terence Hill Instagram-oldala pedig maga az emlékezés helye, ahol olyan fotók és emlékek is megjelennek a színész kommentjeivel, amelyek bizony máshol eddig nem jelentek meg.

Sőt, még néha feltűnnek a régi barátok és színésztársak is, akik Bud Spencer és Terence Hill közös filmjeiben kaptak ikonikus szerepeket.

Ám jó hír, hogy Magyarországon még találkozhatunk a színésszel a Don Matteo-sorozatban a Duna TV-műsorán.

Terence Hill pedig nem feledkezik meg azokról sem, akik a szinkronhangot adták híres szerepeihez, így többek között nagy barátság fűzte német kollégájához is, aki nem is olyan régen távozott közülünk, Terence Hill pedig megható sorokkal búcsúztatta barátját. Ez az Instagram-oldal az a hely, ahol a világ összes rajongója ősszegyűlik, hogy nagyokat nosztalgiázzon a régi és daliás időkről, és egymással is megosszák emlékeiket.

Terence Hill ezen a helyen többek között megmutatta a házát is, és nagyon sokszor közöl képeket feleségéről és a gyermekéről is, és még az unokáját is megmutatta. Most pedig a színészről került fel fotó, amely meglehetősen nem a megszokott, hiszen Terence Hill nagy borostával és szemüvegben áll a közönség előtt. Ilyen képet pedig még talán sosem láthattál a legendáról, ritkán mutatkozik így, ám most kicsit megtörte a csendet és tényleg egy friss képet mutatott magáról.

Íme a fotó Terence Hill-ről:

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás