promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szoktál moziba járni? Olyan olcsó lesz a mozijegy, hogy egész héten filmet fogsz nézni
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Cinema City Moziünnep lesz a október 26-29 között, óriási akciókkal, kedvezményes popcorn menüvel, és Leonardo DiCaprioval.

Örülhetnek a lelkes mozilátogatók, mert a Cinema City jó szokásához híven ebben az évben is meghirdeti a Filmünnepet, amelynek keretén belül nem csak kedvezményen áron vásárolhatunk mozijegyet és popcon menüt, hanem különféle programokra is elmehetünk.

A Filmünnepre idén október 26. és 29. között kerül sor.

A Cinema City mozihálózat eseménye évről-évre kiemelkedő nézőszámokat produkál, a közhiedelemmel ellentétben ugyanis a magyar filmszerető nemzet. Jó dolog az otthon kényelme, a Netflix és az HBO Max, de valójában legalább ennyire szeretünk moziba járni, és kollektíven átélni a szélesvászon nyújtotta élményt, azzal a tudattal leülni egy film elé, hogy most két óráig zavartalanul tudunk elmélyülni a filmek világában. Főleg, ha ilyen olcsó.

Idén 1300 ft lesz a mozijegy.

Ez az ár túlzás nélkül szuper-kedvezményes, sok jegytípus esetében kevesebb mint félárat jelent, és tulajdonképpen minden vetítésre vonatkozik.

  • Sima 2D-s vetítés
  • Digitális 2D vetítés
  • IMAX 3D vetítés (Aréna)
  • ScreenX vetítés (Aréna)
  • 3DX 2D vetítés (Westend, Győr, Debrecen)
  • 4DX 3D vetítés (Westend, Győr, Debrecen)

Az akció minden Cinema City mozira érvényes. Egyedül az Aréna és a Mammut mozi VIP termei jelentenek kivételt, bár ezek az árak is jelentős kedvezményt jelentenek. A 2D-s filmekre 7150, a 3D-s filmekre 7450 forintba kerülnek a mozijegyek, amik korlátlan ételfogyasztást, különleges fogásokat, és kényelmes, dönthető bőrfoteleket is magukba foglalnak.

1300 forint lesz a közepes popcorn menü is.

A jegyvásárlás már vasárnap elindult, úgyhogy ha aggódsz, hogy nem jut hely a neked tetsző vetítésekre, érdemes sietned, és előre kiváltani a jegyedet. Idén azonban nem csak a mozijegyek árainak tekintetében utazunk vissza az időben, hanem a büfé kínálatának tekintetében is. A filmünnep idejére ugyanis a 2,3L popcornt és 0,75L szabadon választható üdítőt jelentő közepes popcorn menü is jóval olcsóbb lesz.

Itt van tehát a tökéletes alkalom arra, hogy bepótolt a közelmúlt mozipremierjeit, Leonardo Dicaprio sötét filmeposza, a Megfojtott virágok mellett érdemes lehet bepótolni az Oppenheimert , a legújabb Mission Impossible kalandot vagy a Barbie filmet. Az új DiCaprio filmből filmklubos vetítés is lesz, amit Réz András filmesztéta fog vezetni. A horrorajongóknak is kapóra jöhet az akció, hiszen halloween alkalmából számos horrorisztikus film is moziba került, mint a Szeánsz Velencében, Az Apáca II., Az ördögűző: A hívő, a Beszélj hozzám, vagy A ház, ahol a gonosz lakik.

Aki kisgyerekkel azoknak tudjuk ajánlani a Trollok legújabb részét, az Állati irambant, A Mancs Őrjáratot, az Elemit vagy a Macskalandot, aki pedig csak valami könnyed kikapcsolódásra vágyik a párjával, annak a Cicaverzum, a Bazi nagy görög lagzi 3., vagy a Dzsungelhajsza lehet a jó választás. Az akciófilmek szerelmesei pedig a Feláldozhatók 4. vagy A védelmező 3. részével vígasztalódhatnak.

Az egyéb programokról még több információt a Cinema City oldalán találsz.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás