promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szupersztár Mel Gibson Magyarországról egyetlen dolgot vitt haza Amerikába, soha nem találnád ki elsőre
Borítókép:  ©Walt Disney Co./Courtesy Everett Collection/Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Hollywood fenegyereke is elmondta véleményét a magyarokról.

Mel Gibson már évtizedek óta van a pályája csúcsán, előbb színészként, utóbb pedig nagyszerű rendezőként is bemutatkozott a világ előtt, a filmjei pedig igazán egyedi látásmóddal dolgoznak fel egy-egy történelmi korszakot, vagy éppen az emberiség egy nagyon fontos eseményét. A színész sajátos látásmódja avatja ezeket a filmeket igazán nagyszerű alkotásokká, és olyan művekké, amelyek örökké vitát fognak kavarni. A Passió című alkotás például elképesztően sok kritikát kapott minden oldalról.

A Mad Max, a Rettenthetetlen vagy éppen a Mi kell a nőnek? című filmek sztárja a karrierje során tényleg minden zsánerben kipróbálta magát, volt romantikus hódító, bosszúálló romantikus hódító, aki utóbb nemzeti hőssé röppent, vagy éppen nagyon laza akcióhős, esetleg űzött vad, aki a túlélésért robog bele a küzdelmek sűrűjébe. Nos, a sztárral nagyon nehéz interjút készíteni, de korábban Návai Anikó megtette ezt, és ezt a Borsonline-on is lehetett olvasni.

A színész hosszan beszélt a viselt dolgairól, pedig a sztár nagyon ritkán szólal meg a nyilvánosság előtt.

Az interjúban természetesen szóba jöttek a magyarok is, hogy mit gondol rólunk itt Közép-Európában. Mel Gibson pedig természetesen válaszolt erre, és több oldalról közelítette meg a kérdést. Amúgy Mel Gibson többször is járt Magyarországon, korábban tele voltak az újságok azzal itt hazánkban, hogy éppen merre járt, hol és mit evett, kikkel.

Mel Gibson azt mondta, hogy imádja a magyarok humorát, és szerinte jópofa emberek vagyunk. Járt a Balatonon is, bort is kóstolt, és egyetlen dolgot vitt haza Magyarországról, egy nagy csomag pirospaprikát.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás