promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rendkívüli közleményt adott ki az ATV, azonnali változás
Borítókép:  Profilmedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az ATV úgy döntött, megváltoztatja a hétvégi műsorrendet, a reggeli Start rendkívüli adással jelentkezik.

Az ATV Start a csatorna egyik emblematikus magazin műsora, Gajdos Tamás, Krug Emília és Somos András meghívott vendégekkel hétköznap élőben beszélik ki a legfontosabb politikai és közéleti híreket. A műsor továbbra is 6:30-kor jelentkezik, azonban most hétvégén is készítenek adást.

Az izraeli-konfliktus miatt rendkívüli ATV Start kerül adásba a hétvégén, a következő időpontban:

vasárnap 7:05-kor jelentkezik az ATV Start rendkívüli adása.

Szintén az izraeli-gázai háborúhoz kötődően kerül adásba a csatornán szombat kora este a 18 órakor a Világhiradó, amit 19 órakor követ a rendkívüli Egyenes beszéd, majd 20 óra 25-kor élőben jelentkezik a Civil a pályán is. Vasárnap este pedig a Heti Napló Sváby Andrással is hosszabb adással fog jelentkezni - derült ki a csatorna közleményéből.

A hét folyamán nem ez az első változás a csatornán, amivel kapcsolatban az ATV a frissen kirobbant háború miatt alakítja át a megszokott műsorrendet. Tarjányi Péter műsora, az Ostrom is különkiadást kapott, ebben Vogyerák Anikó kérdezi a biztonságpolitikai szakértőt. Az Ostrom különkiadása hétköznap délutánonként 17 óra 55-kor látható a TV képernyőjén.

Sajnálatos módon a különböző válságok és háborús helyzetek sorozatosan követik egymást. Amint a koronavírus-járvány lecsengett, az orosz-ukrán konfliktus újabb fázisba lépett, és most hasonlóan feszült helyzet alakult ki Izrael és Palesztina között. Bár a két ország közti viszony eddig is rendkívül feszült volt, most a helyzet tovább súlyosbodott, mivel a Hamász palesztin iszlamista csoport szombat reggel rakétatámadást intézett Izrael ellen, és tucatnyi fegyveres terroristát jutott be izraeli településekre, ahol rengeteg izraeli polgárt megöltek és sokat túszul ejtettek. A nyugati média különösen nagy figyelmet szentel ezeknek az eseményeknek, ami hatással van a hazai hírműsorok, így az ATV  műsorrendjére is.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás