promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Százezreket érintő fontos bejelentést tett az ATV, már holnaptól látni fogjuk a változást
Borítókép:  A kép illusztráció. Forrás: Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az ATV ikonikus műsoráról van szó, amit Krug Emília és Bodacz Balázs vezetett.

Lekerül a képernyőről A nap híre című late night politikai műsor, amit eddig Krug Emilia és Bodacz Balázs vezetett. A műsor koncepciója mindig is az volt, hogy a két televíziós a nap végén újságírókkal, politológusokkal és szakértőkkel elemezte a a legfrissebb és legaktuálisabb politikai híreket. Most ennek a műsornak kell búcsút mondania az ATV nézőinek, mert helyette holnap startol az Aktuál címre keresztelt műsor.

Az Aktuál azonban csak folytatni fogja A nap hírei hagyományait, tehát a nevet és az új arculatot leszámítva tulajdonképpen csak kevés dolog változik. A névváltozás alapvetően vizuális és arculati megújulást jelent, tartalmában azonban a megszokott magas színvonal jellemzi majd az adásokat az ATV ígérete szerint.

Az Aktuál keddtől-péntekig este 20.45-től lesz látható Krug Emíliával és Bodacz Balázzsal.

Az arculati és vizuális megújítást Korvin Tibor kreatív igazgató és Balogh Ferenc művészeti vezető irányította - derült ki a csatorna közleményéből. Bednárik Imre, az ATV hírigazgatója kiemelte:

„A közelgő önkormányzati és európai parlamenti választások kampányában az Aktuálnak egy új szerepet is szánunk, élőben kapcsoljuk majd a kormánypártok és az ellenzék nagygyűléseit, kampányeseményeit, ezáltal a nézőink közvetlenül az Aktuálból értesülhetnek a pártok legfontosabb üzeneteiről és ígéreteiről.”

A műsorvezetők már nagy lendülettel készülnek az új műsorra, amit instagrammon is megosztottak a követőkkel. Az ország legnézettebb hírtelevíziója azt ígéri, hogy náluk továbbra is a gyorsaság és a hitelesség fog dominálni.


Krug Emíliát senkinek sem kell bemutatni, hiszen a csatorna ikonikus képernyősének számít évek óta. Bodacz Balázs is régi veterán már, ő azonban csak tavaly nyáron igazolt a csatornához, és rögtön feltűnt A nap híreiben. Korábban a HírTV műsorvezetőjeként ismerhette meg az ország. Mindkét televíziós a hírháttér műsorok specialistájának számít, úgyhogy izgatottan várjuk, milyen lesz az új, ráncfelvarrott késő esti hírműsoruk.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás