promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Drámai fordulat: az ATV megtalálta a 105 éves Laci bácsi eltűnt feleségét, megdöbbentő dolgok derültek ki
Borítókép:  ATV YouTube
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az ATV rátalált Laci bácsi eltűnt feleségére, a 101 éves Margit nénire, de olyan dolgok derültek ki, amik elképesztő fordulatot visznek a történtekbe.

Szívszorító történetet osztott meg néhány napja az ATV Heti Napló című műsora. Nézők százezrei követték kiemelt figyelemmel és összeszorult torokkal a 105 éves Laci bácsi drámáját, akinek felesége, a 101 éves Margit néni egyik pillanatról a másikra eltűnt. Laci bácsi könnyeivel küszködve nyilatkozott az ATV kamerái előtt:

„Ha történt vele valami, én addig élek! Nincs tovább! Nincs értelme az életemnek Margit néni nélkül!”

- mondta.

Laci bácsi elmesélte, milyen szoros kapcsolat van közte és a felesége között. Elmondása szerint ez a csodálatos erő, ami az első találkozásuk óta velük van, végigkísérte őket az egész életükben. A házaspár minden reggel megölelte egymást, és abban reménykedtek, hogy ha majd eljön az idejük, akkor együtt hagyhatják el ezt a világot.

Mint az a Heti Napló riportjából kiderült, Laci bácsi és Margit néni azt tervezték, hogy beköltöznek egy otthonba, ugyanis már nem tudják ellátni magukat. Nem sokkal később azonban felbukkant a felesége családja, és Margit néninek nyoma veszett. Laci bácsi azóta sem tud róla semmit, a család nem reagál a hívásaira, míg közös otthonukban lecserélték a zárakat.

A Heti Napló riportere úgy határozott, kideríti, mi történt Margit nénivel. Az ATV munkatársa nyomozása során megtudta, hogy a rejtélyes eltűnés szálai már egészen a rendőrségig érnek, ugyanis Laci bácsi feljelentést tett az ügyben. Végül a riporter megtalálta a nőt és az unokáját, akik aztán kötélnek álltak, és nyilatkoztak a Heti Naplónak. A Naphire.hu információi szerint az idős nő olyan döbbenetes dolgokat mondott el, amik drámai fordulatot visznek a történtekbe, és a feje tetejére állítják az egész ügyet.

Hogy pontosan miket mondott a 101 éves Margit néni, és az elhangzottakra miként fog reagálni Laci bácsi, az vasárnap este, az ATV Híradója után kiderül a Heti Napló Sváby Andrással következő adásában.

Az előző adás szívszorító riportját alább nézhetitek meg:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás