promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Pikáns videó került adásba Jennifer Anistonról, anyaszült meztelen fekszik ádámkosztümös partnerén
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Újra és újra meg akarjuk nézni ezt a felvételt, csak a Jóbarátok sztárjának feszes testére tudunk figyelni.

Kevés annyira közkedvelt színésznő tevékenykedik Hollywood-ban, mint Jennifer Aniston. Nagyon régóta a pályán van és negatív hangvételű cikk szinte még soha nem látott róla napvilágot. A Jóbarátokkal kezdődött el számára a nagybetűs A listás színésznő élet, egy egész világ szurkolt a szeleburdi Rachel boldogságáért. A sorozat vége után ugrásszerűen megnőtt iránta a "kereslet", a legnagyobb stúdiók akarták őt foglalkoztatni.

Amellett, hogy szép, tehetséges és bájos, még valami miatt tudni akartak róla minden létező információt a rajongók: ő volt az a sztár, akinek sikerült elcsavarni a TOP1 szexszimbólumnak számító Brad Pitt fejét.

Igazi álompár voltak, így a tragikus hirtelenséggel érkező hírek hallatán Jen-nel együtt tört össze a rajongók szíve is, amikor kiderült: Brad Pitt szakított vele és máris egy új társ mellett találta meg a boldogságot, a választottja Angelina Jolie volt. Nem tudták nem észrevenni, hogy a két sztár tökéletes ellentéte egymásnak, azonban a maguk kategóriájában mindketten kivételes szépségnek számítottak.

A rajongók természetesen Jen oldalára álltak, így a szakításból pozitívan jött ki (már amennyire ilyen lehetséges egy szakításnál). Példamutató volt, ahogyan viselte az egész procedúrát, az pedig még inkább emeli Jen személyiségének a fényét, hogy a mai napig jóban van csalfa votlt férjével.

Időnként fel-felcsillan a remény a rajongókban, hogy esetleg ők is Ben Affleck és Jennifer Aniston sorsára jutnak, de erre egyelőre nem került sor.

Lehetséges, hogy magánéletre most nem is lenne ideje, Jennifer most is javában forgat: méghozzá a nagyon népszerű és igazi sztárszereplőgárdát felvonultató The Morning Show-ban szerepel, melyben Reese Witherspoon és Steve Carell a partnere. Egy reggeli hírműsor készítésébe leshetnek be a nézők, ahol egy szexuális visszaélés mindent felborít: a szereplők neve és a rendező témához való alázatos hozzáállása garantálja, hogy nem fogunk csalódni a sorozat megtekintése közben.

Már csak azért sem, mert most egy igazi bombát dobtak le a nézőkre: Jennifer Anistont anyaszült meztelenül láthatjuk és biztosak vagyunk benne, hogy ennyire bevállalós még sosem volt a színésző. Az örök kortalan, mindig szexi, bájos Jenről a felvételt itt tudjátok megnézni:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás