promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mi a titka Reese Witherspoonnak, hogy 46 évesen 30-nak néz ki? Mi kiderítettük
Borítókép:  Profimedia- illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Valahányszor Reese Witherspoon (46) megoszt egy fotót lányával, Ava Phillippe-pel (22), a rajongók nem tudják szó nélkül hagyni, hogy mennyire egyformák, a 24 éves korkülönbség ellenére.

Valóban, a 46 éves, szőke színésznő alig változott az évek során, és ma is olyan frissnek tűnik, mint a Kegyetlen játékok című filmben, amikor mindösszesen 22 éves volt. Sokan kíváncsiak, hogy ez valami csodás genetikának köszönhető, vagy egy drága, ám de kitűnő plasztikai szakembernek.

Hogy néz ki Reese még mindig ilyen fiatalnak?

Sophie Shotter plasztikai sebész fejtette ki gondolatait Reese hihetetlenül fiatalos külsejéről. Fiatalabb korában Reese Witherspoonnak teltebb volt az arca, amit az életkor előrehaladtával fogyott le – jegyzi meg Dr. Sophie.

Valójában Reese-nek mosolyvonalak vannak a szája szélén, amelyeket harmonikavonalnak neveznek, de Reese leginkább a szív alakú arcformájáról és feltűnő állkapcsáról ismert.

Reese megőrizte azt a gyönyörű egyenes állkapcsot – magyarázza egy szakértő plasztikai sebész. Erős állkapocsvonallal van megáldva, de gyanítani lehet, hogy némi finom rásegítésen áteshetett a világsztár, töltés vagy botoxkezelés kapcsán. Erre leginkább abból lehet gyanakodni, hogy teljesen ránctalan homlokkal rendelkezik a szőke színésznő.

Akár műtét, akár nem, Reese gyönyörűen néz ki, és akár 20 évet is letagadhat.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás