promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szétnyílt a lába között a ruhája az Ahsoka-sorozat sztárjának, Rosario Dawsonnak
Borítókép:  (C)Disney+/Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Rosario Dawson amúgy elképesztő sokat edzett a szerepre.

Az biztos, hogy az idei év egyik legnagyobb dobása Disney+ műsorán az Ahsoka-sorozat, és úgy általában a Star Wars-univerzumban, a Csillagok háborúja-rajongók körében. Sokan azt érzik, hogy ezzel a szériával az erő újra a Star Wars-szal van, és az Ahsoka teszi fel most egyelőre a koronát arra, ami a Mandalórival kezdődött, és amitől újra visszatért a remény a galaxisba a korábbi három Star Wars-film után.

A kritikák egyöntetűen azt sugaljják, hogy a rajongók évtizedek óta erre vártak, a széria rengeteg új erőt és sztoriszálat visz bele a Star Wars-univerzumba, amelynek jócskán utána kell olvasni azoknak, akik mondjuk nem látták a Lázadók-sorozatot, amely az egyik legjobb animácios Csillagok háborúja-sorozat.

Ám az Ahsoka érdemesi közé az is tartozik, hogy a régi erőt is visszahozza, olyan mondatokat hallunk a szériában, amelyeket nagyon régen nem hallhattunk.

Nagyon úgy tűnik, hogy a kaszting is zseniális volt a sorozatra, a szereplők nagyon jól játszanak, minden nagyon jól a helyén van. Korábban rengeteget lehetett arról olvasni, hogy Rosario Dawson, aki Ahsoka Tano szerepét ölti magára a szériában, sűrű edzésmunkával készült. Rengeteget edzett, napi két órákat, és olyan skilleket is el kellett sajátítania, amelynek addig nem volt a birtokában, például a kétkezes kardozás is ezek közé tartozik.

Nagyon intenzív edzésmunka előzte tehát meg azt, hogy ilyan nagyszerűen formálja meg a karaktert a színésznő, akinek bizony meglehetősen pikáns képei is vannak az Instagram-on, és valószínű, hogy rajongók már ezeket mind ismerik.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás