promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hihetetlen, mit csinált a válás után Király Viktor, ezt nem láttuk jönni
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Király Viktor elképesztő dologba vágta magát.

Bár közel sem foglalkozott velük annyit a média, mint Tóth Gabival és Krausz Gáborral, nem kevésbé szomorúbb, hogy Király Viktorék házassága is tönkrement. Az énekes és felesége augusztus végén jelentették be a válást, de ez nem akadályozta Viktort abban, hogy tovább folytassa alkotótevékenységét a zenei világban.

Mi több, nem kisebb fába vágta a fejszéjét, minthogy alkotótársaival együtt egy vadonatúj dalt készítettek. A közös feldolgozásuk után Király Viktor, DJ Sterbinszky, és MYNEA összedugták a fejüket, hogy egy nyári buli hangulatot megidéző dalt készítsenek és azt kell mondjuk, hogy elég ütősre sikeredett.

Megszületett a Break me, ami egy olyan fülbemászó dallamú és hangszerelésű nóta lett, ami abszolút megállja a helyét a bulikban, és még a rádiókban is. Király Viktor a saját közösségi oldalán így írt a slágergyanús dalról:

„Mindig vannak nehézségek az életben, néha úgy érezzük hogy több szomorú időszak van mint boldog. Én se vagyok kivételes ebben. Ez sajnos meg is látszik rajtam! De amit megtanultam és amit szeretnék átadni mindenkinek az az, hogy nem szabad feladni! És nem szabad hogy összetörjenek ezek a helyzetek! Ha elesünk, újra fel kell állni! Erről szól a Break Me dal”

A zenei triumvirátus legújabb szerzeményét az alkotók maguk küldték el a Promotions-nek, és alább meg is hallgathatjátok.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás