promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megszólalt Király Viktor, hatalmasat dobbantottak, és még nincs vége
Borítókép:  LoveStyle Records
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Megszólalt Király Viktor, imádta a közös munkát.

Bár most mindenhol Király Viktor magánélete a központi téma, az énekes a zenei világban is ledobott egy bombát, ugyanis összeállt DJ Sterbinszky-vel és lányával, MYNEA-val, hogy elkészítsék a nagysikerű KISS sláger, az I Was Made For Lovin' You feldolgozását.

A LoveStyle Records büszkén osztotta meg a Promotions-szel, hogy a magyar feldolgozás egy energikus dance dal lett, ami ötvözi a slap house és a progressive house stílusokat, ezáltal egy nagyon pörgős, felvillanyozó party újragondolás született. A kiadó biztos benne, hogy Király Viktor különleges hangjának, valamint Sterbinszky és MYNEA zenei alapjának köszönhetően sokat fogjuk hallani ezt a dalt az éjszakában.

Király Viktor a Promotions-nek úgy fogalmazott, hogy DJ Sterbinszky-vel mindig jó együtt dolgozni, mert egy igazi zeneszerető ember, tele optimizmussal és motivációval.

„Nagyon ritka olyan emberrel dolgozni Magyarországon, aki ennyire lelkes minden ötletre. Régóta beszélünk, de csak most jött ki először közös munkánk. És még van is a tarsolyunkban”

DJ Sterbinszky hozzátette, hogy nemrég készítettek már egy remixet az eredeti KISS dalból, amit nagyon jól fogadott a közönség, ezért úgy döntöttek, hogy most csinálnak egy olyan feldolgozást, amivel nagyobb részletességgel állnak bele az örökzöld slágerbe. Közben kiderült, hogy Viktor hangjához jól passzol ez a vokál, aztán az egyeztetések után el is kezdődhetett a közös munka.

„Nem először dolgozom együtt Viktorral, lassan már fél szavakból is megértjük egymást, ezért állati jó hangulatú és inspiráló a közös munka. Ezek a session-ök mindig nagyon pörgősek és termékenyek. A lányom, MYNEA új belépő a Viktorral alkotott csapatban, de ő meg - ahogy szoktam volt mondani -, nem esett messze a fájától. Zeneileg tipikusan apja lánya, és nem mellesleg ezer éve ismerik egymást Viktorral, gyorsan meg volt a közös hullámhossz és a vibe”

- mondta a lemezlovas.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás