promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sterbinszky miatt Curtis még jobban tud dübörögni
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Itt az első remix Curtis legújabb slágeréből.

Szűk egy hónapja debütált a „Pezsgő, kaviár, kurv*k”, ami a legnépszerűbb zenei videók közt van számon tartva jelenleg a YouTube-on. Rövidesen eléri a milliós nézettséget és a Spotify-hallgatók között is sebesen terjed.

A platinalemezes előadó dupla csavart vitt a dalba, hiszen egyszerre a dalszöveggel és a zenei alappal tart görbe tükröt a képmutató, újhullámos rappereknek.

„A szövegeim többsége komolyabb hangvételű, viszont most másként, kicsit viccesebb formában akartam írni dalt. A >>Pezsgő Kaviár Kurv*k<< azokról a mai, újhullámos rapperekről szól, akik teljesen elferdítik saját valóságukat és azt a látszatot keltik, mintha állandó luxusban és féktelen fényűzésben áztatnák magukat. Ez, persze meg sem közelíti azt az életet, amit valójában élnek…”

- mondta a szerzeményről a rapper.

A nagy múltú DJ-producer, Sterbinszky és az elektronikus zenei páros RobXDan egyből meglátta a fantáziát a track klubbosításában és stúdióba vonult, hogy közösen egy zúzós remixet készítsen el a felvételből.

Az elektronikus verzióból egy hozzá illő klip is készült, Jimy J. Hollywood filmes megoldásait felhasználva.

Akinek továbbra is az eredeti verzió jön be, vagy még nem is hallotta az originalt, az megtalálja az újragondolás alatt.

Mostanában a rapper kitért arra is, hogy Majkának azért fordított hátat, mert elege lett abból, hogy mindig csak második ember volt. Kiemelte, hogy három éve tiszta, szóval nem nyúlt kábítószerhez. Ráadásul Curtis nem olyan rég kitett arról is egy képet, hogy mennyire boldogok együtt a kosárlabdázó Barnai Judittal. Biztosan voltak nekik is problémáik az utóbbi időben, azonban nem mentek szét.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás