promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Újra összeállt Bud Spencer és Terence Hill, még utoljára dühbe jönnek a legendás pofonosztók
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Bud Spencer és Terence Hill újra együtt.

Bud Spencer és Terence Hill filmjei örökérvényű klasszikusok. Bár a közös produkcióik tartoznak a rajongók elsőszámú kedvencei közé, az önálló filmjek közül is akadnak bőven, amiket szeretnek. A legendás pofonosztók utolsó közös filmjét 1994-ben mutatták be: ez volt a Bunyó karácsonyig, amig maga Terence Hill rendezett.

Bár a rajongók sokáig szerették volna, ha elkészül egy utolsó "dühbe jövünk"-film, sajnos ez sosem valósult meg, ráadásul Bud Spencer már 7 éve nincs köztünk, és a 84 éves Terence Hill sem vállal már ütlegelős szerepeket.

Tehát maradnak nekünk azok a filmek, amikért már évtizedek óta rajonganak a magyarok is, de azért még készülnek olyan alkotások, amik bizonyos szempontból megidézik Bud és Terence pofonosztásait. Most ismét "összeálltak" az olasz nagyágyúk - igaz, csak virtuálisan -, ugyanis megjelent a Pofonok és Bab 2 című videojáték, ami egy 2D-s, retro grafikájú, verekedős akciójáték.

Ebben a nosztalgikus és szórakoztató játékban Bud Spencer és Terence Hill karaktereit irányíthatjuk közös filmjeik ikonikus helyszínein. A Pofonok és Bab 2. része új történetet, illetve bejárható területeket és ellenfeleket, valamint minijátékokat, többjátékos módot, és megújult harcrendszert tartogat a játékosoknak; és ami a csodálatos az egészben, hogy van hozzá magyar felirat is.

Az ellenfelek egyértelműen megidézik többek között Salvatore Borghese-t, aki Nimfast játszotta az És megint dühbe jövünk-ben, valamint Anulut a Kincs, ami nincs-ben, illetve Riccardo Pizzuti-t, akinek Bud Spencer több fogát is kiverte a filmekben; de természetesen Bugsy sem hiányozhatott.

A Pofonok és Bab 1. része 2020-ban jelent meg a Trinity Team nevű olasz fejlesztőcsapat jóvoltából, a 2. részre pedig 3600 rajongó dobta össze a szükséges 257 ezer dollárt. A fejlesztők természetesen már a játék első részét is a Spencer és a Hill-család hozzájárulásával csinálták meg, és mint kiderült, nagy sikere volt például Magyarországon is.

„Remekül ment Magyarországon is, ahol, mint megtudtuk, megőrülnek Budért és Terencért. Budapesten még szobra is van Carlo Pedersolinak!”

- mesélték az alkotók egy interjúban.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás