promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sylvester Stallone a Kardashian lányok nyomában lohol, a rajongók ezért halálosan elszomorodtak
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Mozikban a Feláldozhatók 4. része, nemsokára pedig jönnek a Stallonéval forgatott TV-műsorok. Az akciósztár a Kardashian család babárjaira tör, saját lányaival és gyönyörű feleségével forgatott reality-t.

 

Igazán nem panaszkodhatnak a Sylvester Stallone rajongók, bár az öreg akciósztár már bőven túl van a legsikeresebb évein, 77 évesen sem tűnik úgy, hogy lankadt a lelkesedése, a csapból is ő folyik. 

Nyáron A galaxis őrzőiben csak egy kis cameo szerep jutott neki, de a SkyShowtime műsorán főszerepet kapott Taylor Sheridan (Yellowstone, Sicario) sorozatában, a Tulsa Kingben.

Az öreg maffiózóról szóló sorozat lehetőséget adott Stallonénak, hogy a legjobb drámai oldalát mutassa meg, olyat amilyet csak kevés filmjében láthatunk (például Copland, Rocky Balboa, Creed). Sheridan nagy mestere a kiöregedett filmszárok szerepeltetésének, a Yellowstone-univerzumban (Yellowstone, 1883, 1923) Kevin Costner és Harrison Ford is sziporkázik.

A mozikba pont a mai napon tér vissza a Feláldozhatók 4. részével (Feláldozh4tók), Jason Stathammel és Megan Fox-szal az oldalán, de a következő hónapokban sem fogunk Stallone nélkül maradni. 

Októben 2-án érkezik a The Family Stallone

Ez egy 8 részes reality sorozat, amiben  a színészt családfőként ismerhetjük meg alaposabban. Stallone 1997-ben két kudarcos házasság után talált rá az igazira, és vette feleségül a gyönyörű Jennifer Flavint, és azóta is boldog házasságban élnek, bár pont idén röppent fel a pletyka, hogy ennek talán vége is lehet.

Jeniferrel három, szintén gyönyörű lányt nevelnek (Stallonénak korábbi házasságából volt még két fia, Sage sajnos szívinfarktusban hunyt el 2012-ben). A lányok ma már felnőttek, és az újságok is rendszeresen cikkeznek róluk az újságok, a közösségi médiában is nagyon aktívak. A sorozatról valahogy előbb jut eszébe az embernek a Kardashian sztori, mint a 80-as évek akciófilmjei, több rajongó rosszallásának is hangot adott: egyszerűen nem értik, gyerekkoruk hőse miért idétlenkedik ilyen reality műsorokban. 

Novemberben kerül fel Netflixre a SLY

Mások persze úgy vannak vele, hogy kit érdekel Sly, őt a lányok miatt jött. Mindenesetre ne ítélkezzünk, még az is lehet hogy remek kis szórakozás lesz a The Family StalloneAki viszont kifejezetten Stallone életére fókuszáló dokumentumfilmet szeretne, az novemberben tapadhat a Netflix képernyőjére. A SLY hagyományos dokumentumfilmnek ígérkezik, ami sorra veszi a sztár pályájának legfontosabb állomásait, hogyan vált mellőzött karakterszínészből az akciófilmek királyává.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás