promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jason Statham és Megan Fox összefeküdtek, majd Sylvester Stallone mindent elrontott egyetlen mondattal
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Feláldozhatók 4 magyar előzetesében minden megvan, amiért imádjuk ezt a szériát.

Mindenkinek leesett az álla, amikor 2010-ben kijött A feláldozhatók című film, hiszen a '80-as, '90-es évek legnagyobb akcióhősei szerepeltek benne, egészen elképesztő volt őket együtt látni a nagyvásznon. A bombasztikus akciófilmből egy sikeres széria lett, aminek hamarosan érkezik a negyedik része, de most Sylvester Stallone átadja másnak a stafétabotot – ráadásul nem is akárkinek.

A Feláldozhatók 4 (vagyis: Feláldozh4tók) történetéről még csak keveset lehet tudni, de elvileg arról szól, hogy hőseinknek meg kell állítaniuk egy terroristavezért, akinek olyan nukleáris fegyverek vannak a tulajdonában, amik durván összeugraszthatják az Egyesült Államokat és Oroszországot – vagyis mondhatjuk, hogy elég nagy a tét, talán még sosem volt ilyen fontos, hogy sikerrel záruljon a küldetés.

Jason Statham már az első résztől kezdve meghatározó figurája A feláldozhatók-szériának, így nem meglepő, hogy Sylvester Stallone neki adja át a vezér szerepét – vagyis sajnos Sly egy kicsit háttérbe szorul ebben a filmben.

Sylvester Stallone és Jason Statham mellett amúgy visszatér Dolph Lundgren, illetve Randy Couture is, hozzájuk csatlakozik új arcként 50 Cent, Tony Jaa, Iko Uwais, Andy Garcia és Megan Fox.

Jason Statham és Megan Fox egy párt alkotnak a filmben, ami azért érdekes, mert a színész felesége nem más, mint az a Rosie Huntington-Whiteley, aki a színésznőt váltotta annak idején a Transformers 3. részében – vagyis, ha nagyon bulvárosra akarjuk venni a figurát, akkor mondhatjuk, hogy Megan Fox úgy állt bosszút Rosie Huntington-Whiteley-n, hogy összefeküdt Jason Stathammel, de persze csak a Feláldozh4tókban.

Itt lehet megtekinteni a szeptember 21-én érkező Feláldozh4tók magyar szinkronos előzetesét, amiben Sylvester Stallone rendesen elrontja Jason Statham és Megan Fox romantikázását, mikor segítséget kér azzal a mondattal, hogy „adódott egy kis gond, és segítened kellene”:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás