promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Brutálkínos bakit vétett Sylvester Stallone, de senki se mert szólni neki
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Sylvester Stallone nem éppenséggel az Instagram mestere.

Akárhogy is nézzük, Sylvester Stallone egy igazi élő legenda, akinek jó eséllyel mindenki ismeri a nevét és az arcát az egész világon. Olyan ikonikus mozis karaktereket köszönhetünk neki, mint például Rocky vagy Rambo, és egészen elképesztő, de most, 77 évesen is legalább annyira aktív, és akkora sztár, mint a '80-as években – ezt csak nagyon kevesen mondhatják el magukról Hollywoodban.

Sylvester Stallone-t tavaly életében először szuperhősként láthattuk a Szamaritánus című filmben, illetve élete első sorozatát, a Tulsa Kinget is elhozta nekünk, ráadásul nemrég szintén első alkalommal csinált egy reality show-t is The Family Stallone címmel, amiben az egész családja szerepelt, és betekintést nyerhettünk a hétköznapjaikba – mindegyik alkotás hatalmas sikert aratott.

Azt is érdemes megjegyezni, hogy Sylvester Stallone több, mint 16 millió követővel rendelkezik Instagramon, hiszen ez is remekül tükrözi, hogy még mindig rendkívül releváns – bár nem éppenséggel a platform mestere, most is vétett egy elég kellemetlen bakit.

Sylvester Stallone kifejezetten érdekes tartalmakat oszt meg az Instagram oldalán, hiszen hol a friss projektjeiről ad hírt, hol a családjával kapcsolatban posztol, de olyan is bőven megesik, hogy titkokat árul el a filmjeiről, illetve nosztalgikus felvételeket rak ki. Most éppen olyan képekkel jelentkezett, amiken a testvére, Frank, a Barryből is ismert Henry Winkler, illetve a híres komikus, Jon Lovitz mellett pózol – de az utóbbi nevét csúnyán elírta a bejegyzésben, ugyanis Jon Lovett lett belőle.

Valószínűleg senki sem volt olyan bátor, hogy kijavítsa Sly-t, hiszen az emberek nem szóltak neki a hiba miatt, pedig Jon Lovitz azért elég nagy névnek számít – a magyar közönség leginkább a Lúzer SC, Micsoda csapat, illetve az Osztály, vigyázz! című komédiákból ismerheti őt.

Itt lehet megtekinteni Sylvester Stallone posztját:

Akit érdekel, az itt megtekintheti Sylvester Stallone első sorozatának, a Tulsa Kingnek a magyar feliratos előzetesét – az alkotás a SkyShowtime nevezetű streamingplatformon elérhető:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás