promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tévétörténelmi harcot vívott a Viasat 3 és a Film+, a nézők nem tudták hova tenni a dolgot
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Lehet csak bakizott a Viasat 3 és a Film+, de a nézettségi adatokra nagyon kíváncsiak leszünk.

A Viasat 3 és a Film+ ugye két külön tematikájú csatorna. Az Előbbi igazi veterán, mivel 2000-ben indult el hódító útjára. Az RTL és a TV2 után a Viasat 3 a harmadik olyan gigászi kereskedelmi csatorna, ami minden hullámot igyekszik meglovagolni. Adnak sorozatokat, filmeket, de készítenek sajátgyártású reality műsorokat is.

A Film+ közben az RTL 24 órás filmcsatornája, ahol tényleg csak hollywoodi produkciók váltják egymást reklámokkal megszakítva.

A Viasat 3 és a Film+ tehát nem szokott semmiben egymás torkának ugrani, mivel felesleges is lenne. Tegnap mégis egy tévétörténelmi harcot vívtak meg egymással. Lehet nem figyeltek a másikra, de mind a két csatorna gyakorlatilag ugyanabban az időben elkezdte adni a Venom első részét.

A Film+ indított hamarabb, náluk 20 óra 55 perckor kezdődött, míg a Viasat 3-on este 21 órakor. A reklámok miatti csúszástól volt olyan, hogy szinte beérte egymást a két csatorna, és kis eltéréssel ugyanazokat a jeleneteket láthatták a nézők.

A legtöbb szolgáltatónál a Film+ és a Viasat 3 is elérhető HD-ben, szóval még ez se lehetett mérvadó abban, hogy hova kapcsoljanak a nézők. Amúgy valószínűbb, hogy egy kis baki miatt adta ugyanazt a filmet a két csatorna egy időben.

A Venom ugye alaposan felrúgta a hagyományokat anno. Bár Pókember univerzumában vagyunk, és a legfőbb ellenségéről beszélünk, de a hálószövőt nem láthatjuk a filmben. Ez így sem fogta vissza a nézőket anno, szóval a 100 millióból készült alkotás 856 millió dollárt termelt világszinten. Nem is csoda, hogy érkezett a második rész, de azt már nem fogadták ilyen jól.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás