promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Túl rövid szoknyát vett fel élő adásra, a bugyiját milliók láthatták a csinos műsorvezetőnek
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Rengeteg hasonló bakival lehet találkozni az interneten.

A bakivideó egyidős a kamerák megjelenésével, korábban pedig a tévécsatornákon még direkt műsorokat is szerveztek ezeknek a házi készítésű, furán elsült felvételeknek a bemutatásra. A szórakoztató műfaj pedig lassan egy nagyon is jól pörgő topikká nőtte ki magát, a YouTube is roskadozik tőlük.

Magyarorszáon is számtalan neves példát tudunk említeni, sokaknak például Stohl András lépcsőről leguruló jelenete égett be a retinájába, míg másoknak egyes híradók nagyon kínos jelenetei, amikor a műsorvezető azt hitte, hogy még nincs bekapcsolva a kamera. De olyan bakivideók is szembejöhetnek velünk, amikor bizony egy-egy szó vagy kifejezés kimondása okoz gondot a műsorezetőnek, mint például ebben a Hír TV-s jelenetben.

A mai korban már nem kell elszalasztanunk a tévében történő hibákat, mivel azok könnyedén újra megtekinthetők, újra és újra az egyes közösségi videómegosztó portálokon. Ha valaki nem lát egy-egy pillanatot élőben, az nem jelenti azt, hogy végleg lemaradna róla, hiszen az online videómegosztó oldalakon bármikor előre- és vissza is pörgethetők. Ráadásul a digitális média és sajtó fejlődésével ezek a bakivideók egyre népszerűbb kategóriát képeznek. 

Amikor azonban tévés bakikról beszélünk, különösen érdekes találatokra bukkanhatunk, ha a YouTube-on keresztül megvizsgáljuk, milyen tévedéseket követtek el külföldi csatornák Magyarországgal kapcsolatban, mint például kvízműsorok. Gyakran ismétlődő kérdés, hogy mely ország fővárosa Budapest. A versenyzők néha mellélőnek, de van egy videó, amely komoly benyomást hagy a magyar nézőben,

és emlékezetes marad számukra még az után is, hogy nagyon sokszor visszapörgettük.

És van egy nagyon közkedvelt kategória, amikor a műsorvezető öltözködési hibájából fakadóan, vagy éppen abból, hogy a stúdiókban túl rövid vagy alacsony asztalokat tesznek be, bizony véletlenül kificcen a fehérnemű is:

Érdekelnek még hasonló videók? Itt egy elképesztő válogatás a tévés adások élő műsorainak bakis varázsából:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás