promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Röhejes bakit vétett a csinos híradós, az egész ország ezen a kínos videón nevet
Borítókép:  youtube.com/Lóránt Rab (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Van, hogy megbotlik az ember nyelve, de ez azért tényleg durva.

A magyar televíziózás talán legmókásabb pillanatai, mikor valaki bakizik egyet, főleg, ha az élő adásban történik. Az egész ország jókat szokott nevetni azon, amikor valaki elfelejti a szövegét, összekavarodnak a szavai, vagy egyszerűen csak megbotlik, véletlenül összetör valamit. Vannak már-már legendásnak nevezhető esetek, amik minden bizonnyal örökké megmosolyogtatják majd az embereket.

Kiemelten vicces, mikor a híradóban történik baki, hiszen az ilyen műsorok általában nagyon komolyak, fontos dolgokról van szó bennük, a humor pedig csak ritkán bukkan fel. Talán ezért is maradt meg annyira az emberekben az, mikor a Hír TV híradósának úgy összeakadt a nyelve, hogy hirtelen úgy tűnt, hogy a mondatából talán sosem fog már kikeveredni, örökké benne marad.

Éppen a magyar átlagkeresetekről volt szó a Hír TV hírműsorában, mikor a híradósnak az volt a dolga, hogy elmondja a konkrét összeget, de ez valamiért nem akart összejönni neki, ugyanis olyan szinten belekavarodott a számokba, hogy a legtöbben egyből elkezdtek a térdüket csapkodva nevetni, hiszen ilyen talán sosem volt a magyar televíziózásban.

Azóta is sokan emlegetik ezt a lehengerlő bakit, illetve a 467 300 Ft-os összeget, ami olyan csúnyán kifogott a műsorvezetőn. Azt nem lehet tudni, hogy az elvileg 2022-ben történt esetet mi válthatta ki, de az biztos, hogy nagyon vicces volt a végeredmény, sokakat boldoggá tett ezzel a csinos televíziós – szóval akármennyire is kellemetlenül érezhette magát ezért, nem kell bánkódnia, hiszen vidám percekkel ajándékozta meg a nézőket.

Itt lehet megnézni az elképesztően vicces jelenetet:

Akinek nem volt elég ez a híradós baki, annak ajánljuk ezt a mókás válogatást:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás