promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kasza Tibi és a Szerencsekerék megsemmisítő támadást kapott – Gajdos Tamás nem fogta vissza magát
Borítókép:  TV2 Play
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Szombat este kerül képernyőre a Szerencsekerék VIP, és Kasza Tibinek fel kell kötnie a gatyát.

A Szerencsekerék anno az Egyesült Államokból indult el hódító útjára még 1975-ben. Magyarországon először a Magyar Televízió műsorán láthattuk, majd 1997-től 2001-ig a TV2-őn futott, és igazából ez is volt az aranykorszaka.

Az újraindítással még a Story4 is megpróbálkozott anno, de végül a Szerencsekeréknek csak vissza kellett térnie a TV2-re, hogy beinduljanak az újabb sikeres szériák. Persze senki se gondolta volna, hogy ezt egyszer pont Kasza Tibivel fogják tudni elérni, de a műsorvezető bizonyította a rátermettségét, és a nézettségi számokat gyönyörűen hozta a csatorna.

A frissítésben ugyebár benne volt az is, hogy a két játékos mellé meghívtak egy celebet a Szerencsekerékbe, akinek a tudására nagyon kíváncsiak voltak a nézők, és picit fel tudta bolygatni az állóvizet.

Ami a Szerencsekereket illeti, Klausmann Viktor, valamint Gajdos Tamás is ott voltak az ikonikus műsorvezetők között a régi sikerszériában. Mind a két szakember anno megfogalmazott egy olyan kritikát, hogy a játékválogatásra jobban oda kellene figyelni, de Gajdos Tamás azért Kasza Tibinek is odaszúrt.

„Tibi személye is, de a játék teljes felforgatása is számomra botrány jellegű volt”

- mondta a Mokkában Gajdos, aki mellett Pataky Györgyi is ott ült.

Régen a Szerencsekerék egykori műsorvezetője valóban mondott olyat, hogy Kasza Tibor személyisége és stílusa olyan, amilyen, így ezt a producer felelőssége eldönteni, hogy mennyire passzol az ő elképzeléseihez. Gajdos Tamás azon megbékélt, testközelből már teljesen más véleményt alkotott.

Belülről olyan már-már zseniálisnak nevezhető újításokra lett figyelmes, amik érdekesebbé teszik a műsort, és megtöltik a jóval hosszabb játékidőt. Gajdos hozzátette, hogy akkoriban jóval erősebben meg volt kötve a kezük.

A Szerencsekerék VIP mostani, vagyos szeptember 9-i adásában tehát visszatérnek az eredeti Szerencsekerék vezetői: Klausmann Viktor, Pataky Györgyi, és Gajdos Tamás. Kasza Tibi is felkészülhet néhány fircskára a régi veteránoktól, szóval érdemes lesz nézni a műsort.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás