promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kasza Tibit leváltják a Szerencsekerékben, Klausmann Viktor visszatér a képernyőre
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Visszatérnek a Szerencsekerék régi műsorvezetői.

Kasza Tibi egy igen megosztó televíziós műsorvezető. Sokan nem szimpatizálnak vele, mert túlságosan ellopja a show-t mások elől. Ezt már a Pénzt vagy éveket! című műsorban is megfigyelték a nézők, de igazából akkor emelték fel inkább a hangjukat, mikor az énekes megkapta az ország legpörgősebb showjának vezetését.

Kasza Tibi most már 4. évada a Szerencsekerék házigazdája, és bár sokan valóban viccesnek és jópofának tartják, azért akadnak bőven, akiket idegesít a műsorvezető szereplése. Nem is olyan régen Kasza poénkodott azzal, hogy fel fog mondani a TV2-nél, többen ezt komolyan vették, és a műsor közösségi oldalain fejezték ki örömüket, hogy Tibi távozik a műsorból.

Pedig eddig ilyesmiről szó sem volt, most azonban tényleg leváltják a Szerencsekerék műsorvezetőjét.

A Szerencsekerék VIP következő, szeptember 9-i adásában visszatérnek az eredeti Szerencsekerék vezetői: név szerint Klausmann Viktor, Pataky Györgyi, és Gajdos Tamás, és az egyikük gyorsan le is csap a lehetőségre, hogy Tibit félre lökdösse a játékosok közé.

Maga az eredeti formátum 1975-ben indult el Amerikában, Magyarországra pedig 1993-ban érkezett meg, és elsőként az MTV-n láthatták a nézők. 1997-től 2001-ig a TV2-n futott, majd 10 éves szünet után a Story4-en folytatódott. 30 évvel ezelőtt még Gajdos Tamás, Klausmann Viktor, és Prokopp Dóra vezették a játékot, Pataky Györgyi csak a 2000-es évek elején váltotta le Dórát a betűfalnál.

Tehát a magyar Szerencsekerék-nek eddig 3 férfi, és 3 női műsorvezetője volt - most ugyebár Kasza Tibivel és Sydney van den Bosch-al fut töretlen népszerűséggel a TV2-n.

Eddig azonban nem volt arra példa, hogy a régi és az új műsorvezetőket összeeresztették volna a stúdióban, szóval most egy igazán nosztalgikus adásra lehet számítani.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás