promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Most közölte a Vodafone: akinek ilyen előfizetése van, nagyon boldog lesz
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Rendkívüli bejelentést tett a Vodafone.

Igazi örömhírt kaptak a Vodafone előfizetők - legalábbis azoknak biztos örömteli, akiknek ilyen előfizetésük van, ugyanis a mostani bejelentés csak azoknak kedvez, akik egy bizonyos TV-csomagra fizettek elő.

Mint köztudott, a TV2 Play Prémium idén márciustól már elérhető a Vodafone Magyarország egyes TV csomagjaiban, szeptembertől pedig már a Vodafone TV-ről közvetlenül is megnézhetők a TV2 streamingoldalának tartalmai. A szolgáltatással a felhasználók a TV2 Play tartalmain felül az exkluzív, Prémium tartalmakat is elérik a Vodafone TV-n keresztül elérhető applikációban, így mozifilmek, élő sportközvetítések és egyéb TV2-es tartalmak is elérhetővé válnak a számukra pár kattintással, akár nagyképernyőn is.

Ez azt jelenti tehát, hogy az applikáció mostantól a Magyar Telekom mellett a Vodafone TV set top boxán is megtalálható.

Az applikációval számos olyan műsor nézhető vissza, amire máshol már nincs lehetőség. Így például a Spíler Extra, a Moziverzum, a Mozi+, és a TV2 Kids műsorai kizárólag ezen a felületen érhetők el a televíziós sugárzást követően. A Spíler Extra részeként számos nemzetközi sportverseny, így a Premier League, a La Liga, az UEFA Nemzetek Ligája, a Francia Kupa, a Nemzetek Ligája, az Európa-bajnoki selejtezők, a Szaúdi Liga, a Premier League TV, a La Liga TV és a Liverpool TV tévés élő közvetítései mellett olyan mérkőzéseket is megtekinthetnek a felületen a sportrajongók, amelyeket a tévében nem sugároznak a csatornák. Az alkalmazáson keresztül a Mozi+ és a Moziverzum sikerfilmjei és egyéb tartalmai is elérhetők, a gyerekeknek pedig a TV2 Kids extra műsorai kínálnak kikapcsolódást.

A Vodafone TV-n keresztül a TV2 Play Prémium alkalmazás a TV Prémium, TV HD Plus, TV HD Max + FilmBox Pro, TV HD Családi, TV HD Extra FilmBox Pro és TV HD Extra HBO Pak csomagok előfizetőinek válik közvetlenül elérhetővé.

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás