promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Alkoholos befolyásoltság alatt állhatott a kutya, aki egy törpével közösült
Borítókép:  Profilmedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Lecsapott a kutyaverő, bántalmazó gazdák rémálma.

Az emberek általában úgy gondolják, hogy a kutya az ember legjobb barátja, de mi történik akkor, ha ez az ember egy bántalmazó kocsmatöltelék? Erre keresi a választ ez az új kutyás vígjáték, ahol az alkotók csavartak egy nagyot a beszélő állatos filmek unásig ismert formuláin, és a korhatáros mozik szabadszájú szövegeivel, alpári humorával ruházták fel a kis házikedvenceket.

Reggie egy naiv és örök optimista border terrier, hűségét és szeretetét adja egy olyan gazdának, aki semmibe veszi őt, és lekezeli. Azonban egy napon Reggie találkozik Bogárral, a boston terrierrel, aki egy igazi kóbor kutya, és aki úgy hiszi, hogy csak a veszteseknek vannak gazdáik. Bogár felnyitja Reggie szemét, aki végre rájön, hogy milyen bántalmazó kapcsolatban élt hőn szeretett gazdájával, és útra kel, hogy megleckéztesse egykori elnyomóját. Melléjük csatlakoznak Bogár cimborái – Maggie, a tehetséges ausztrál juhász, akit a gazdája egy új kölyökkel hanyagolt el, és Vadász, egy ideges dán dog, aki terápiás segédállatként szenvedett –, hogy a bosszú érdekében  segítsenek Reggie-nek hazatérni...

Ez bizony már nem az az Úton hazafelé típusú családi matiné, amit a 90-es évek gyerekei a szívükbe zárhattak. Most már ők is felnőttek, és az alkotók ezért is gondolhatták úgy, hogy megérett az idő egy durva káromkodásokkal teletűzdelt korhatáros kutyás komédiának. Az előzetes tanúságtétele szerint szó szerint lehúzták a sárga földig ezt a műfajt: ezek a kutyák nem finomkodnak, káromkodnak, isznak, gombáznak, de akad itt afgán prostituált is, egy ponton pedig a négylábúak olyan kanosak lesznek, hogy a kertitörpékhez dörgölőznek. A 21 Jump Street és a Ted alkotói nem hazudtolták meg magukat.

Egyébként nem teljesen újkeletű, hogy ismerős műfajokat a korhatáros vígjátékok szemüvegén keresztül fordítsanak ki. A közelmúltban ilyen volt a 2019-es Jó srácok, ahol a kisiskolás gyerekek kerültek olyan helyzetekbe, ami inkább a tinifilmekből lehetnek ismerősek, míg a 2005-ös 40 éves szűz ennek az ellenkezője volt, egy tinivígjáték középkorú férfiakkal eljátszva. De amilyen bizarul hangzik, ezek annyira jó filmek, reméljük a Kivert kutyákat is közéjük sorolhatjuk majd.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás