promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tarolt a Jó srácok az amerikai mozikban
Borítókép:  Universal
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az Angry Birds folytatására azonban nem igazán volt vevő a közönség.

[[adv]]

Ha valami igényesebb animáció van terítéken, akkor általában az be szokta húzni az első helyet, de úgy tűnik nem csak az Angry Birds játék vesztett a népszerűségéből, hanem már a filmre sem kíváncsiak annyira az emberek.

A 2016-os első rész 73 millióból készült, és 352 millió dollárt tett le végül az asztalra. A második rész azonban csúfosan, 10,5 millióval indított, ami bizony csak a negyedik helyre lett elég. Előtte van bronzérmes helyen Az oroszlánkirály 11,9 millióval, de 1 milliárd 435 millió dolláros összbevétellel, és a Hobbs & Shaw 14,1 millióval, mint ezüstérmes. Dwayne Johnson és Jason Statham Halálos Irambanja 437 milliós világbevételnél tart.

Úgy néz ki a vígjáték még mindig nem megy ki a divatból, főleg ha South Parkosan gyerekek káromkodnak benne. A Jó srácok szerezte meg az első helyet 21 millió dollárral. A büdzsét már visszahozta, mivel 20 millióból készült, most már a marketing és egyéb költségeket kell, aztán már lehet is rajta keresni.

A top 10 további versenyzői így jönnek sorban: Lidérces mesék, 47 Meters Down: Uncaged, Dóra és az elveszett Aranyváros, Volt egyszer egy... Hollywood, Blinded by the Light, Ebgondolat.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás