promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Olyan kellemetlenkedés zajlott le a TV2 stúdiójában, hogy volt szereplő, aki egyszerűen otthagyta az adást
Borítókép:  Youtube - TV2
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Hihetetlen, hogy ez adásba került, a televíziózás egyik szégyene ez a jelenet.

Talán sokan nem emlékeznek, de a TV2-n nagyjából egy fél évig futott 2008-ban Csiszár Jenő vezetésével az Activity című műsor. A játékot valószínűleg mindenki ismeri: kihúzott szavakat kell elmutogatni, lerajzolni, vagy körülírni és ehhez hírességeket hívtak be a stúdióba.

Szintén felejthetetlen jelenség volt azokban az években Fekete Pákó, aki kedves csetlés botlásával és ügyetlenkedésével sok-sok magyar szívébe lopta be magát, vagy éppen ellenkezőleg: okozott visszavonhatatlan károkat egyesek idegrendszerében.

Na most képzeljük el, hogy ez a két dolog találkozik: az ügyességi játék Pákó erősen hiányos magyartudásával és komikus mozdulataival.

A félreértésre nem is kellett sokáig várni, Pákó az első percben ejtett egy olyan nyelvbotlást, amitől az egész stúdió meghűlt és kellemetlen nevetgélés és sugdolózás telepedett a stúdióra.

Jelen volt még Jakupcsek Gabriella és Havas Henrik is, a félresikerült szó után mindkettőjük arcán látszik a szekunder szégyen, Jakupcsek kicsit kántálni is elkezd. Schobert Norbi is a vesztes csapatban van, ő egyszerűen csak csendben figyeli a stúdióban kibontakozó konfliktust.

Pákó csapattársai Kelemen Anna és Anettka, így mindenképpen ki lehet jelenteni, hogy igen díszes társaság verődött össze.

Pákóék csapatának büntetést kellene kitalálni a veszteseknek, Pákó erre egy csokoládét szeretne ajándékozni nekik, csakhogy ezt a szót ő eléggé furcsán ejti, lehetetlen nem félreérteni.

Azt szeretné, ha a vesztes csapat tagjai ezt a bizonyos csokoládét megízlelnék, bekapnák és a szájukba vennék. Csiszár Jenő próbál rendet tenni a stúdióba, kevés sikerrel a végén pedig durván eleszkalálódik a szituáció.

Egyébként egy kis érdekesség: a műsort fél év alatt sikerült csődbe vinni és a TV2 levette az adásról.

A kérdéses jelenetet itt tudjátok megnézni, érdemes kivárni a végét, ugyanis ott van az ilyen adások elmaradhatatlan eleme, a sértődötten kivonulós balhé. És melyikük adta fel? Lehet tippelni:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás