promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A nagy sikerű német-osztrák sorozat újra a TV2 képernyőjére kerül – sok magyar várta már a hírt
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A 15. évadot néhány hónappal a német premier után tűzik idehaza műsorra.

A hegyi doktor a német sorozatok közt már matuzsálemnek számít, hiszen az 1990-es években indult hódító útjára. Az osztrákokkal közös koprodukcióban készült szériát eleinte főműsoridőben sugározták, az izgalmas kalandokra és a gyönyörű tiroli tájra építő alkotás azonnal elnyerte a nézők szívét.

A főszerepet többen is eljátszották az idők során, ám ez a rajongókat egyáltalán nem riasztotta el, az újabb és újabb folytatások is rendre nagy nézettséget hoznak. Így van ez A hegyi doktor – Újra rendel legfrissebb epizódjai esetében is.

Ez az új széria – amelyet a címében is megkülönböztetnek a régitől – 2008-ban indult hódító útjára. 2019 óta a TV2 tűzi műsorra Magyarországon, és a csatorna most remek hírrel szolgált a sorozat kedvelőinek.

Hamarosan láthatók lesznek ugyanis a 15. évad epizódjai, amelyek a közelmúltban Németországban már bizonyítottak, a régi szép időket idéző rekordnézettséget értek el a ZDF televízióban. Martin Gruber, vagyis a hegyi doktor szerepében ismét az osztrák Hans Sigl lesz látható.

Örömteli fejlemény, hogy a 15. évad már néhány hónappal a németországi premier után megérkezik, amint arról a TV2 közleménye beszámol. Az első részt június 13-án (hétfőn) 19:50 órától vetítik, a további epizódokat pedig hétköznap esténként láthatják a nézők.

„Az új évadban Franziska a fia születése előtt New York-ba költözne. A repüléshez szükséges igazolást Dr. Gruber állítja ki neki, ám az utazás során a nő rosszul lesz, és intenzív osztályon ápolják, ami miatt a doktor praxisa is veszélybe kerül”

– adott ízelítőt a TV2 az izgalmasnak ígérkező epizódok elé. A hegyi doktor ennél az évadnál egyébként biztosan nem fog megállni, hiszen éppen a napokban adtak ki egy fotót a főszereplőkről, abból az alkalomból, hogy javában tart a 16. évad forgatása.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás