promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Álomszép szőke színésznő Ahsoka magyar hangja, így néz ki Molnár Ilona, aki a Sárkányok Anyját is szinkronizálta
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Így néz ki Ahsoka Tano magyar hangja, Molnár Ilona, aki idén lesz 40 éves.

Hamarosan jön az egyik legvártabb Star Wars-sorozat, az Ahsoka harmadik része. A rajongók az első epizódok után egyetértenek abban, hogy A klónok háborúja és a Lázadók animációs sorozatokat is jegyző Dave Filoni most is remek munkát végzett; nem csoda, hiszen az általa megalkotott karakterről beszélünk. Az Ahsoka első két részéről mi is megírtuk a véleményünket, amit alább olvashattok.

Anakin Skywalker tanítványát most Rosario Dawson formálja meg, míg az animációs sorozatokban Ashley Eckstein volt a szinkronhangja. Szerencsére a magyar változatban 2008 óta ugyanaz a színésznő kölcsözni a hangját, mégpedig Molnár Ilona, aki idén otóberben lesz 40 éves.

A színésznő megszámlálhatatlan mennyiségű filmben, sorozatban, és animációs produkcióban szinkronizált. Az ő hangján szólalt meg Mary-Kate Olsen az 1993-ban készült Két tojás száz bajt csinál című filmben, később az 1995-ös Kettőn áll a vásár-ban, az 1998-as Anya kerestetik-ben, az 1999-es Csapatcsere és a Párosban Párizsban című filmekben szintén Ilona hangján szólaltak meg az Olsen ikrek. Továbbá a Karibi vakációban, az Ikertúra-ban, A kihívás-ban és a New York-i bújócska-ban is ő szinkronizálta a lányokat.

Az Amerikai pite című filmekben Mena Suvarinak kölcsönözte a hangját, aki Chris Ostreicher szerelmét, Heather-t játszotta. A 2006-ban útjára induló nagy sikerű Disney filmsorozatban, a High School Musical-ben ő volt Vanessa Hudgens hangja is, de neve az évek során összeforrt a Veronica Marsot alakító Kristen Bell-el, a Marichuy - A szerelem diadala és az Árva angyal sztárjával Maite Perronival, Hayden Panettiere-vel a Hősökből, valamint ő kölcsönözte a hangját a Gossip Girl Blair Waldorfjának, akit Leighton Meester alakított.

Ez még mindig csak egy töredéke Molnár Ilona szinkronos múltjának, és még nem is említettük meg, hogy ő volt Daenerys Targaryen hangja is a Trónok harca című sorozatban.

Így néz ki Molnár Ilona, akit most Ahsoka Tano magyar hangjaként hallhatunk:


(Fotó: Magyar Star Wars Klub)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás