promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hatalmas bakit szúrtak ki a Columbo-sorozat legjobb részében, már az első percben megtörténik a hiba
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Annyira a rész elején van, hogy valószínűleg nem tűnt fel.

Kedvenc nyomozóhadnagyunk, Columbo, azaz Peter Falk évtizedekig hozta el nekünk a legjobb nyomozós filmeket, a nagy nyomozés pedig még a hatvanas évek végén, pontosan 1968-ban kezdődött, korábban epdig mást szemeltek ki a hadnagy szerepére, nem a magyar gyökerekkel is rendelkező Peter Falkot. Ám visszanézve a történelembe, ennél jobb választást nem is követhettek volna el a széria kiötlői.

Manapság hazánkban a Life TV műsorán láthatjuk Frank Columbo nyomozásait. Így pedig újra és újra átélhetjük azokat a részeket, amelyeket már százszor is láttunk, de soha nem tudunk megunni. Az internet tele van olyan lsitákkal, amelyek rendre azokat az epizódokat teszik rá egy-egy listára, amelyek a legjobban tetszettek világszerte a nézőknak.

A hetvenes évek darabjai általában előkelő helyeken végeznek ezeken a listákon.

Ilyen epizód Az embert barátjáról című rész, amelyben feltűnik Columbo főnöke is, a rendőrfőnök, és bizony ő áll a történések hátterében. Az epizód végig elképesztően izgalmas, és külön kiemelkedő, hogy Columbo szembekerül a főnökével is a részben. És bizony nem úgy intézi a vitás kérdéseket a saját főnökével, mint azt gondolnánk, megint előkerül a fifika. A rész vége pedig az egyik legnagyobb csattanót hozza.

Több oldalon is megtalálhatjuk a Columbóval kapcsolatos bakikat, ezek általában inkább az egyes részek közötti ellentmondásokat sorolják fel, de kiemelkedik ezek közül egy baki, amely épp Az embert barátjáról című részben van, méghozzá rögtön az első percekben. A rész elején lehet látni, ahogy a halott lélegzik.

Itt tekinthetitek meg a részt, itt pedig a MovieMistake oldalán bakik sűrű lajstromát.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás