promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
50 év után megoldódott a Columbo-sorozat egyik legnagyobb, villantós rejtélye
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A gyönyörű nyomozás után már nincs is csak még egy kérdés.

A Columbo-sorozat ugyan már 18 éve véget ért, ennek ellenére a több tucat epizód apró jelenetei még mindig tartogathatnak meglepetéseket a rajongók számára. És persze minden egyes feltett kérdés megválaszolása izgalmas nyomozómunkába is torkollhat, amelynek a végeredménye óriási ovációt válthat ki a Columbo-széria kedvelőinek körében, akinek a számok több százmillióra tehető világszerte, Magyarországon is akadnak több százezren.

A képek keret nélkül című epizód a hetvenes évek egy klasszikus része, amelyben Dale Kingston művészetkritikus meggyilkolja nagybátyját, hogy ő örökölhösse a férfi felbecsülhetetlen értékű képgyűjteményét.

Egy igazi művészettörténeti megmártózás, amelyben a művészek múzsája is feltűnik az egyik jelenetben, egy gyönyörű nő, aki meztelen.

Ritka pillanat ez a szériában, hiszen a nudizmus nagyon ritkán került bele egy-egy részbe. Az erkölcsös magatartásáról híres Columbo hadnagy nem is volt hajlandó ránézni Kris-re.

A neten a rajongók azóta is keresték, hogy ki játszhatta a nő szerepét, mivel nem kreditelték a nevét, miközben több Columbo-epizódban is feltűnt. Nemrégiben azonban megtalálták a színésznőt, akit Katherine Darc-nak hívnak, legjelentősebb szerepe pedig a Mission: Impossibe-sorozat egyik részében volt.

A rejtély tehát többé nem rejtély.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás