promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Most közölte az RTL: akinek ilyen tévéje van otthon, nagyon boldog lesz
Borítókép:  A kép illusztráció. Forrás: Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ha neked is ilyen televíziód van, akkor tudnod kell erről.

Manapság egyre többen vesznek okostelevíziót, hiszen azon minden elérhető. Az ember be tudja kapcsolni rajta a YouTube-ot, rá tud keresni valamire az interneten, vagy egy gombnyomással be tud lépni a legnagyobb streamingoldalakra, mint a Netflix, az HBO Max, vagy a Disney+, és kedvére válogathat a különféle tartalmak között.

Nagyon sok embernek van Magyarországon is Android TV-je, és most egy olyan bejelentés jött, aminek ők fognak örülni.

Az RTL Magyarország hétfőn közölte a hírt, hogy az RTL streamingszolgáltatásának előfizetéssel rendelkező felhasználói már nemcsak számítógépen, iOS vagy Android mobiltelefonos applikációban, LG okostelevízión, valamint Vodafone TV médiaboxon keresztül, hanem Android TV operációs rendszert futtató eszközökön is élvezhetik az RTL+ exkluzív tartalmait.

Az RTL+ alkalmazás a havidíjas, prémium előfizetői csomaggal rendelkező előfizetők számára már elérhető a Magyarországon is népszerű Panasonic, Philips, Sony, Sharp vagy Hisense márkájú okoseszközök bizonyos modelljein is. Az RTL+ alkalmazás minden további olyan eszközön is elérhető az előfizetők számára, amelyen az Android TV operációs rendszer 13-as, 12-es vagy 11-es verziója fut.

Az RTL+ alkalmazás a Google Play Áruházból tölthető le a feltételeknek megfelelő Android TV okoseszközre. Az alkalmazás telepítésekor szükséges az eszköz párosítása egy már meglévő felhasználói fiókkal.

Ha ez megvan, akkor máris reklámok nélkül, FullHD felbontásban nézhetünk olyan tartalmakat, mint a Zámbó Jimmy életét bemutató A Király, az RTL saját fejlesztésű sorozata, a Mellékhatás, Sebestyén Balázs szókimondó sztárvetélkedője, a Gyertek át!, vagy a népszerű dokumentumfilm-sorozat, az On the Spot új évada, a Vissza a természethez.

A kimondottan a felületre gyártott exkluzív tartalmak mellett további számos jól ismert sorozat, közönségkedvenc film és díjnyertes dokumentumfilm érhető el az előfizetők számára az Android TV operációs rendszert futtató okoseszközökön is. Emellett itt nézhető vissza reklámok nélkül az RTL számos nagyszabású műsora is, mint például a szeptember 2-án debütáló The Voice, a Cápák között legújabb, szeptember 3-án induló évada, vagy A Konyhafőnök hétköznap esténként látható jubileumi évadának epizódjai.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás