promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Taxi-filmek szívdöglesztő szőke színésznője bugyiban fut a tengerparton, a fiatalkori képét ezrek lájkolták
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Emma Sjöberg a közösségi oldalán bemutatja azt az oldalát is, amelyet a Taxi-filmek rajongói kevesen ismernek.

A Taxi egy 1998-as francia akciókomédia volt, amit Luc Besson írt és Gérard Pirès rendezett még az ezredforduló előtt. Tipikus francia humor, szenzációs rendezés, és a végeredmény több folytatás, ikonikus szereplők, úgy, mint a bájos Emma Sjöberg.

A történet középpontjában Daniel, egy meglehetősen bátran vezető taxisofőr és Émilien, egy ügyetlen rendőr áll, akiknek együtt kell dolgozniuk, hogy elkapjanak egy német rablóbandát. A film gyors tempójú, tele van üldözési jelenetekkel és humorral. Daniel karaktere, akit Samy Naceri alakít, egy autóversenyek iránt rajongó figura, aki az utakon él ki a szenvedélyét. Émilien, akit Frédéric Diefenthal játszik, a komikus alak, aki kompenzálja ügyetlenségét leleményességgel és eltökéltséggel. A filmnek több folytatása is készült, és az eredeti is megkapta az amerikai változatát is 2004-ben, amelyben Queen Latifah és Jimmy Fallon játszottak.

A Taxi-franchise igazán népszerűvé vált Franciaországban és számos más országban is. Ha Luc Besson neve feljön egy beszélgetésben, ott azonnal a Tax-ról is beszélnek.

Emma Sjöberg idén tölti be az 55. életévét, és szenzációs formában van. Az egykori modell rengeteg nosztalgiafotót oszt meg a rajongóval a közösségi oldalain, ahol bizony evállalós képeit is lehet látni, rengeteg fehérneműs képet is láthatunk, sok pedig több mint harminc éves, akkor készült, maikor Emmának beindult a modellkarrierje, és még húszas éveinek elején volt. A Taxi-franchise volt az a nagy dobás, ami a modellkedésből kiemelte őt, és nemzetközi hírnevet hozott neki a világ más kifutóin is. Ma sikeres üzletasszony.

Aki felkeresi az Instagram-oldalát, azok bizony rengeteg menő fotót láthatnak a múltból:

Amúgy pedig így néznek ki a Taxi ikonikus színészei most:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás