promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egy alig 4 perces videóról beszél a fél internet, ezt azonnal látnod kell, rögtön leesik az állad a csodálattól
Borítókép:  imdb.com (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nem csupán a karácsony miatt érdemes várni a decembert.

A Netflix mostanában sokszor okozott csalódást a közönségnek, hiszen több sikervárományos film is elég vegyes kritikákat kapott, így elkezdett lankadni az előfizetők lelkesedése, legalábbis erről árulkodtak a hőzöngő kommentek. Viszont a streamingóriás esetében mindig akad valami, amit érdemes várni, és ilyen a Rebel Moon is, ami az év egyik leglátványosabb és legkülönlegesebb alkotásának ígérkezik.

A Rebel Moont az a zseniális Zack Snyder készíti, akinek a 300, Az acélember, illetve egyebek között a Watchmen című alkotásokat is köszönhetjük, és eredetileg egy Star Wars film lett volna, de végül átdolgozásra került, bezsebelte a Netflix, és hozzádobtak a rendezőhöz 80-120 millió dollárt, hogy valósítsa meg a vízióját, és hozzon nekünk egy újabb mesterművet – az első előzetes alapján ez szépen össze is jött neki.

A Rebel Moon egy epikusnak tűnő akció/sci-fi, ami egy békésen élő közösségről szól, amit gonosz erők fenyegetnek, így egy titokzatos alak lesz a legnagyobb esélyük a túlélésre.

Zack Snyder alkotásában olyan színészek tűnnek fel, mint például Sofia Boutella, Charlie Hunnam vagy Djimon Hounsou. A rövid kedvcsináló alapján minden benne lesz, amit a rendezőtől elvárunk: szemet gyönyörködtető lassítások, hatalmas robbanások, kőkemény összecsapások és persze egy olyan egyedi hangulat, amit egyedül csak ő képes megteremteni – szóval minden bizonnyal nem fognak csalódni a rajongók.

A Rebel Moon két részletben fog megérkezni a Netflixre, ugyanis idén december 22-én kerül bemutatásra A tűz gyermeke alcímmel rendelkező első rész, majd jövő április 19-én érkezik A sebejtő alcímmel a második. Zack Snyder nem titkolt célja, hogy egy óriási filmes sci-fi univerzumot alapozzon meg ezekkel az alkotásokkal, szóval elképzelhető, hogy ha sikeres lesz a Rebel Moon, akkor sok-sok folytatást, vagy külön történetet kapunk még a jövőben.

Itt lehet megtekinteni a Rebel Moon előzetesét, ami már a fél internetet elvarázsolta, szinte mindenki imádja:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás