promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Netflix megmentette Zack Snyder Star Wars-filmjét – de ne számítsunk Jedikre
Borítókép:  Zack Snyder A halottak hadserege forgatásán / Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Zack Snyder nem készíthette el a saját Star Wars-filmjét, ezért átdolgozta az ötletét, és végül a Netflixen kerül bemutatásra Rebel Moon címmel.

Kijelenthetjük, hogy Zack Snyder korunk egyik legkülönlegesebb rendezője, hiszen a 300, Watchmen – Az őrzők és egyebek között a Batman Superman ellen című filmekkel bebizonyította, hogy igazán egyedi stílusa van, amit vagy imádnak az emberek, vagy utálnak.

Idén sikerült dupláznia a Zack Snyder: Az Igazság Ligája című 4 órás szuperhősös eposszal, illetve a Netflixre készült zombis akció/horrorral, A halottak hadseregével, szóval eddig is úgy tűnt, hogy ez Zack Snyder éve, de most olyan hírt kaptunk, ami biztossá teszi ezt.

A Netflix bejelentette, hogy hamarosan érkezik Zack Snydertől a Rebel Moon című alkotás, ami a rendező el nem készített Star Wars-filmjének átdolgozott változata lesz, és állítólag az a célja vele, hogy beindítson egy saját sci-fi világot, amit a következő években folyamatosan építgethet – ez pedig azt jelenti, hogy elég komoly tervei vannak a projekttel.

Zack Snyder úgy jellemezte a Rebel Moont, mint a Star Wars és A hét szamuráj kalandokkal teli keverékét, szóval elég izgalmasan hangzik, ráadásul a történet sem tűnik rossznak: teljesen megváltozik egy galaxis szélén élő békés kolónia élete, mikor megtámadja őket egy ádáz hadsereg, ezért elhatározzák, hogy elküldenek egy rejtélyes múlttal rendelkező lányt, hogy keressen a környező bolygókon olyan harcosokat, akiknek a segítségével le tudnák győzni a gonoszokat.

A forgatókönyvet Zack Snyder, Shay Hatten és Kurt Johnstad írják közösen, szóval újra összejön A halottak hadserege és a 300 mögött álló banda. Reméljük, hogy a Star Warsos elemek kivétele után is egy remek, látványos, akciódús filmet kapunk, ami tele lesz a rendezőre jellemző elképesztő vizuális megoldásokkal, és tényleg összejön neki az a sci-fi univerzum, amire áhítozik.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás