promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ekkora meglepetés még nem volt a hazai televíziózásban, orbitális pofont kapott a TV2 és az RTL
Borítókép:  tv2play.hu (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nagyot robbantott a Szerencsekerék, de volt ami még hatalmasabbat durrant.

Örülhetnek a Szerencsekerék nézői, ugyanis a sok-sok ismétlés utána Kasza Tibi műsora végre teljesen új részekkel jelentkezett a TV2-n, óriási erővel tért vissza a produkció. Közben pedig a Celebrandi is elköszönt az RTL-en, ráadásul elég csúfosan, ugyanis a nézettségi adatok alapján alig érdekelte az embereket a Puskás-Dallos házaspár sokak szerint rettenetesen kellemetlen, celebes társkereső produkciója.

Rengeteg meglepetést tartogatott a nemrég megjelent 33. heti nézettségi adathalmaz, ugyanis nem csupán az derült ki, hogy trónfosztás történt, és nem a Szerencsekerék volt a hét legnézettebb műsora, hanem az is, hogy a magyarok nagyon-nagyon szeretik a tűzijátékot, illetve az atlétikai világbajnokságot is – ellentétben a fent említett Celebrandival, ami csúfosan megbukott.

Az előző heti nézettségi lista első helyén szerepel a Duna TV-n közvetített tűzijáték, amit elképesztően sokan néztek, és meglepő módon csak a második helyik jutott a Kasza Tibi-féle Szerencsekerék – pedig simán benne volt a pakliban, hogy a TV2 sikerműsora ezen a héten is mindent visz, de végül nem így lett.

Az M4 Sport is kifejezettem szépen szerepelt az atlétikai világbajnokságnak köszönhetően, az összefoglalók is jól mentek. A Szerencsekerék pedig szépen felhúzta a Zsákbamacska ismétléseit, szóval Majka és Pápai Joci rajongói is örülhetnek, másodjára is szép számokat hoz a műsor. Az RTL-es Celebrandi viszont még a TOP 15-be se tudott bejutni, cserébe azon a helyen A mi kis falunk szerepel, amit még mindig imád a közönség.

Aki esetleg lemaradt a vasárnapi tűzijátékról, az alábbi cikkünkben talál róla egy egészen elképesztő videót, ami tökéletesen átadja az élményt, amire a tévében is rengetegen voltak kíváncsiak:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás