promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Fergeteges felvétel került fel a tegnapi tűzijátékról, egyik helyről sem láthattad így a műsort
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Elképesztő videó került elő a tegnapi tűzijátékról, mindenkinek érdekes lehet ez a videó.

Annak is, aki kint volt és annak is, aki nem. Én személy szerint a Fővám térről néztem végig a milliárdos műsort és tavaly is itt volt hozzá szerencsém. Embertelen tömeg volt a budai oldalon, így én oda át sem merészkedtem, egyik barátnőm azonban onnan nézte az égi csodát: majdnem 40 percébe került aztán átjutni a Lánchídon a pesti oldalra, néhány biciklis miatt, akik semennyire nem tisztelték azt, hogy nem övék a híd és elzárták azt. Innen is üzenem nekik, hogy nem, nem az övék és ez illetlenség.

Pozitívabb vizekre evezve, az én helyemről tökéletesen kényelmesen láttam mindent és még a tömegnyomor is elkerült. A műsor tűpontosan elkezdődött és addig is tartott, ameddig ki volt írva. A drónjáték fantasztikus volt, mivel volt már a kezemben dróntávirányító, és van némi ismeretem a témában, így tudom, hogy elképesztően nehéz egyet is irányítani, fogalmam sincs, hogyan hangoltak össze ennyi szerkezetet, de az előadás félelmetesen látványos volt.

A Gellért-hegy csodás fényekben pompázott, a lézer show mit ne mondjak, megtette a hatását. Sajnos a Parlamentet helyzetem okán nem láthattam, mivel az egyik fő attrakció annak a kivilágítása volt, így el tudom képzelni, miért voltak annyian a budai oldalon.

A hajókról fellőtt tűzijáték kistestvére volt a nagynak, azonban tökéletesen kiegészítették a magasra törő fő látványosságot az úgynevezett "függöny" elemek, amik valóban ilyen alakzatban hullottak a vízre is, szabályosan tűztengert vonva maguk után.

Most azonban mindenkinek jó hírünk van, aki lemaradt valamiről, vagy ilyen-olyan okból esetleg elmulasztotta a csodás élmény néhány pillanatát. Az egész felkerült az internetre és nem is akármilyen minőségben. Nem mondom, hogy olyan, mintha ott lettetek volna, de az biztos, hogy ünnepi hangulatba kerülsz majd a megtekintésétől:

Ti honnan néztétek a tűzijátékot? Milyen élmény volt?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás