promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hoppá: magyarul üzent a világsztár zenész, aki kért is valamit a hazánktól
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Meg is kérdezték tőle, hogy valóban tud magyarul, ő pedig készséggel válaszolt.

Timmy Trumpet, vagyis Timothy Jude Smith egy ausztrál DJ és producer, aki rengeteg műfajban megfordult már, de a veretősebb ritmusokat szereti, amikor az ütemszám teljesen el tud szabadulni egy dalban.

Timmy Trumpet négyévesen kezdett trombitálni, és az édesapja segített neki mindenben zeneileg. Tizenhárom évesen elnyerte a ‘Young Musician of the Year’ címet, majd teljes ösztöndíjat kapott a Conservatorium of Musicba, ahol Anthony Heinrich tanította, a Sydney Symphony Orchestra tagja. Két év alatt elérte, hogy ő legyen az első szólótrombitás az Australian All-Star Stage Bandben.

Később ugye teljesen elkapta az elektronikus zene imádata, de a trombitálást nem pihentette, hanem belevitte ezt a stílust a zenéibe, DJ szettjeibe.

Timmy Trumpet igazi áttörést 2014-ben ért el a Freaks című dallal, amelyet Savage-szel közösen készített. A dal több mint egymilliárd alkalommal lett lejátszva online platformokon, és több országban is vezette a slágerlistákat.

A dal sikere után Timmy Trumpet több másik ismert DJ-vel és előadóval is együttműködött, mint például Hardwell, Steve Aoki, Dimitri Vegas & Like Mike, Vini Vici, R3hab, Scooter vagy Charly Lownoise & Mental Theo.

Sokan nem tudják, de az idei SZIN egyik sztárfellépőjének magyar kedvese van. Timmy Trumpet bizony úgy gondolja, hogy valóban a magyar lányok a legszebbek a világon. Az ausztrál DJ anno nagyon romantikusan kérte meg a párja, Tomcsanyi Anett kezét, aki természetesen igent mondott, és azóta boldogan élik az életüket házasként.

Timmy Trumpet imádja Magyarországot, és többször is fellépett itt különböző fesztiválokon és klubokban. Most a TikTok-oldalán magyar üzent a közönségnek.

@timmytrumpet

MAGYARORSZÁG Szavazzatok rám a DJ Mag Top 100-as listáján!! Ti vagytok a második hazám Alig várom, hogy újra együtt csapathassuk

original sound - Timmy Trumpet

„Szavazzatok rám a DJ Mag Top 100-as listáján!!! Ti vagytok a második hazám. Alig várom, hogy újra együtt csapathassuk"

- írta a világsztár. Meg is kérdezték tőle, hogy tud magyarul, amire csak annyit felelt, hogy a felesége magyar.

A SZIN sztárfellépője tavaly nyolcadik volt a DJ Mag 100-as listáján, és úgy néz ki nem is szeretne kipottyanni a top 10-ből. Kiderül, hogy hanyadik lesz, ha esetleg a magyaroktól is kap egy kis hátszelet. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás