promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elmarad a Sziget gigászi koncertje, hiába vették meg a jegyet a rajongók
Borítókép:  MTI Fotó: Balogh Zoltán - Illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Azonnali műsorváltozást jelentett be a Sziget, tengernyi rajongó lesz csalódott.

Eddig gyakorlatilag zavartalanul zakatol a Sziget fesztivál, de a bulizók szomorúak lehetnek, mert elérkezett az utolsó nap. Persze nem lesz megállás, mert a Sziget Nagyszínpadon kívül szinte mindenütt hajnalig fog tartani a parti a többi helyszínen.

Az idei Sziget fesztiválra Hollandiából érkeznek a legtöbben, mögöttük a britek és az írek következnek, miközben a külföldi és a hazai látogatók aránya mintegy fele-fele.

Közben sokan irigykedhetnek Mikes Veronikára, aki az idén 30 éves Sziget fesztivál tízmilliomodik látogatója volt. A 32 éves budapesti hölgy egyetlen napijegyet vett, de ezzel egy Sziget-örökbérletet nyert ajándékba. Ez volt a második alkalom, hogy kilátogathatott a fesztiválra, de innentől az összesen ott lehet.

A legkülönlegesebb fellépő egyértelműen Billie Eilish, akivel már nagyon régóta szemeztek a szervezők. Csak miatta egy nappal el is tolták a fesztivált, hogy ott lehessen a fellépők között. A mostani európai fellépő körútja így Magyarországról fog indulni. Billie Eilish az elhivatottsága miatt kizárt, hogy rossz koncertet adjon ma este, amire mindenki őrülten vár.

Jó hír, hogy nem Billie Eilish lesz az, akinek elmarad a koncertje, de van egy Nagyszínpados fellépő, aki ismét kitolt a Sziget fesztivállal.

A szervezők hivatalosan is közölték, hogy a svéd rapper, Yung Lean újra az utolsó pillanatokban mondta le a fellépését. A Sziget bookingja most már elég mérges lehet rá, mivel tavaly is eljátszotta ugyanezt. Ráadásul Yung Lean is előkelő időpontot kapott a Nagyszínpadon, mivel Billie Eilish ellőtt kellett volna beizzítania a tömeget.

A program így változik:

  • 17:30 - 18:30 – Dzsúdló
  • 18:30 - 18:45 - Love Revolution Special Event
  • 19:30 - 20:30 - girl in red
  • 21:15 - 22:45 - Billie Eilish

A programot már a hivatalos honlapon is átírták. Meglátjuk, hogy Yung Lean jövőre is megpróbál-e ellátogatni a Szigetre, vagy kútba esik az egész együttműködés.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás