promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Váratlan hírt közölt a Netflix, milliók nem hiszik el, hogy ez megtörténhetett
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kevesen számítottak erre, amit a Netflix most közölt.

Fontos hír érkezett a Netflix háza tájáról, amelye alaposan meg fog döbbenteni nagyon sokakat világszerte.

A Netflix pár év alatt az életünk elválaszthatatlan része lett, egy forradalmi újítás a szórakoztatás terén, amely örökre megváltoztatta a film- és tévénézési szokásainkat, miközben a világ is nagyon megváltozott körülöttünk. És a Netflix sikerén felbuzdulva folyamatosan jöttek az újabb és újabb streamingplatformok, mint például az HBO Max vagy éppen a Disney+ ahol mindenki megtalálhatta a hozzá leginkább illő szórakozást. A Netflix is folyamatosan változik, ahogy a trendek változnak, és néha bizony ő az, aki diktálja a trendeket.

Újabb és újabb változások jönnek a Netflix életében, amelyre több tízmillióan reagálnak azonnal világszerte.

A legutóbb a nagy port felvert történés az volt, hogy a Netflix bizony a jelszómegosztásokat tiltotta. Milliók háborodtak fel világszerte, és sokan mondták azt, hogy egy a döntés bizony nagyon vissza fog majd ütni, és a Netflixnek fogyatkozni fognak majd a felhasználói. Sokáig és nagyon sok digitális térben ment erről a beszélgetés, nagyon sok újságcikk is megjelent az akciót firtatva, feltételezések és találgatások tucatjai születtek, voltak sokan, akik emelkedést vártak, de úgy 1 és 2 millió közé tették az új előfizetők érkezésének számát. 

A Netflix életében amúgy komoly érvágás volt az, hogy tavaly csökkent az előfizetőik száma.

De végül mi lett a nagy terv eredménye?

Nos, a The Guardian nyomán írta meg a Media1, hogy 5,9 millió új felhasználót szerezte ka szigorítás bevezetése után. Ez pedig óriási siker a cég számára, és alaposan megcáfolta a korábbi feltételezéseket, talán milliók nem hiszik el ezt világszerte, hogy ez megtörténhetett.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás