promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Itt a Netflix nagy bejelentése, július 24-én érkezik, tízezrek örülhetnek
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ez lesz július végének legizgalmasabb projektje.

A Netflix folyamatosan újít és változtat, az elmúlt időszakban hozzászokhattunk mér az elképesztő bejelentésekhez. Az utóbbi időben egy rendkívüli sorozatot láthattunk, amelynek már három része lement, az Ismeretlen-széria keretében jártunk Egyiptomban, Szakkarában, Afrikában egy Csontbarlang mélyén, illetve a robotok világába is betekintést nyerhettünk. A negyedik utolsó rész pedig egy elképesztő finálé lesz, hiszen a James Webb űrteleszkópról szól majd, amely megóhódította a világot. Csakúgy mint az Ismeretlen széria is, amely nagyon sok országban a top helyen van a nézettségi listákon.

Az űrteleszkóp elképesztő népszerűségnek örvend a világon, a Perseverance és a Curiosity roverek vetekszenk csak a hírnevével.

A James Webb űrteleszkópról szóló epizód a Kozmikus időgép nevet kapta, a NASA történelmi fejlesztésének háttérmunkáiról, illetve a fejlesztésekről szól. A James Webb létrehozása és működtetése egy rendkívül összetett feladat, így pedig óriási munkát végeznek azok, akik részt vesznek a projektben. Most benézhetünk a színfalak mögé, és végignézhetjük, hogy került fel az űrbe az űrteleszkóp, abba az időkbe is visszanézhetünk a filmben, amely páratlan felvételekkel operál majd, amikor még csak az ötlet volt meg, tehát a fogantatás állapotáig megyünk majd vissza.

A sorozatban természetesen rengeteg szakértő is megszólal majd, hogy még színesebbé tegyék az amúgy is szenzációs 64 perces kisfilmet, amely sosem látott részleteket mutat majd a világűrből is nekünk, természetesen a James Webb űrteleszkóp kameráin keresztül.

(via Space.com)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás