promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Margot Robbie átlátszó ruhája nem takar semmit, a férfiak azonnal ráközelítenek - Ez a ruha maga volt a feltűnés
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A gyönyörű színésznő ismét nagy feltűnést keltett.

Margot Robbie ma a világ legkeresettebb színésznője, aki bármilyen szerepet képes eljátszani, és mindezt olyan könnyedséggel teszi, hogy szikrázik a képernyőn, mintha minden szerepet ráöntöttek volna. Nincs ez máshogy 2023 egyik legjobban várt filmjében, a Barbie-ban sem, ahol a pimaszul jóképű Ryan Gosling lesz a filmben a párja. Ám mielőtt Barbie-t láthatnánk, még korábban elhozta nekünk az év egyik legérdekesebb filmjét, a Babylont (amely már fent van a Skyshowtime-on is), azt a mozifilmet, amely igazából a mozira reflektál, hiszen 1926-ban járunk a filmben, akkor, amikor elkezdődik szépen lassan a hangosfilm hódítása, és azok a színészek, akik egykor fickándoztak a némafilmben,

lassan partvonalra kerülnek, hiszen a hang megjelenése már egészen másfajta kvalitásokat is kínál a filmvásznon.

Margot Robbie karaktere a filmben a rendkívüli és bevállalós tehetésget testesíti meg, és igazán pikáns jelenetek tömkelegében látjuk őt nagyszerűen szerepelni, az egyik jelenetben például egy westernfilm egyik jelenetébe csöppen bele, és a pulton kezd olyan táncba, amitől aztán azonnal a némafilmek sztárjaként kezdik emlegetni. A film ezen része tele van bugyivillantásokkal, hiszen ez egy felszabadult tánc.

De a filmben például elképesztő ruhakölteményben is láthatjuk a bájo színésznőt, egy áttetsző öltözékben, amely úgy fest, mintha tényleg nem lenne rajta semmi. Ebben a jelenetben tényleg filmsztárrá válik a filmben is.

Profimedia/Paramount Pictures

Ez pedig az a másik szemkápráztató ruha, amit a film premierjére vett fel:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás