promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Élő adásban leesett a szoknyája, kivillant a bugyija - íme a tévés történelem legérdekesebb kellemetlen pillanatai
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A tévében rendszeresen történnek szórakoztató dolgok, ezek a csúcsok csúcsai.

Van egy megszokott műsorstruktúra, vagy éppen egy adáson belüli rend, amit megszokunk, és utána ehhez alkalmazkodunk mindig. Ám vannak pillanatoka, amikor a valóság hirtelen felülír mindent, és ezek olyan aranypillanatok, amelyek örökre beégnek a retinánkba. Ha Magyarországon a tévével kapcsolatban keresünk videókat a YouTube-on, általában bakikhoz jutunk el, olyan kellemetlen szituációkhoz, amelyeken egykor a fél ország meghökkent, és nevetett.

Kis hazánkban kisebb a merítés, és egy rakat újság a több évtizedes bakikat húzza elő, ha cikket akar varázsolni belőlük. Ám óriási a merítés, ha megnézzük, hogy külföldön milyen hibák, félreértések vagy vicces szituációk fordultak elő élő adásokban. Amerikában például ezekből rendszeresen készítenek a videómegosztó portálra montázsokat is. Nemrégiben az Akimbo nevű YouTube-csatornára került fel egy több mint 10 perces válogatás kellemetlen tévés helyzetekből, amelyekben bizony nagyon furcsa dolgok szakítják meg az élő adást. 

A felvételeken van olyan, amikor például Sofia Vergara, a világ egyik leggyönyörűbb színésznője előhúzza élő adásban a bugyiját a ruhája alól. A riporter pedig alaposan meglepődik, de sokkal szofisztikáltabb átverésekbe is belefuthatunk, hiszen a válogatásban helyet kapott a tévés történelem egyik legnagyobb április tréfája is (7:42-től a videóban), amitől megfagyott Jimmy Fallon műsorában a levegő, és erre jócskán rájátszott a Trónok harca HBO-széria egyik szereplője, az Arya Starkot alakító Maisie Williams is, aki úgy tett, mintha elmondana már jó előre egy dolgot a szériából, vagyis egy óriásit szpojlerezett volna. Többek között arra is kéri a műsorvezetőt, hogy vágják ki a részt, majd kirohan a stúdióból.

Április tréfa volt, később ez is kiderült, de a mutatvány annyira hiteles, hogy letaglózta a közönséget.

De találunk többek között olyan snittet is, hogy egy kígyó ugrik az élő adásban a műsorvezetőre, vagy amikor leborul a stúdió berendezése, épp a vendég nyakába (10:00-tól a videóban). A rengeteg kellemetlen felvétel közül pedig az egyik az, amikor a műsorvezető véletlenül böffent egyet élő adásban, és ez a kellemetlen jelenet nagyon látványosra sikeredik (11:00-tól).

És persze láthatjátok a címben felvetett jelenetet is, amikor a vörös szőnyegen rálépnek a színésznő szoknyájára, és bizony utána a vörös bugyiját is takargatnia kell, mindez pedig akkor történt, amikor elvonult a kamera előtt. Ezt a videóban az első perctől láthatjátok a kattintás után.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás