promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lehetetlen gátat szabni a McDonald’sről terjedő horrorvideóknak, már a cég is reagált a fura jelenségre
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Egészen új őrület kerítette hatalmába az internetet és ebben bizony a Meki is vastagon benne van, de miről is van szó pontosan? Megmutatjuk.

A videók főszereplője a McDonald's által kreált egyik kedvelt kis gonosztevő, Grimace és egy általa inspirált shake. A bogyós gyümölcsökből készült turmixot eredetileg a gyorsétterem szeretett kabalája 52. születésnapjának tiszteletére adták ki. De nyugodtan kijelenthetjük, hogy a következő néhány hét alatt a shake önálló életre kelt.

Az élénklila ital vicceket, mémeket és egy sor TikTok videót eredményezett . Ezeknek hasonló a tartalma: a felhasználók belekortyolnak a Grimace shake-be, majd horrorfilm-szerű haláljeleneteket utánoznak. És mindennek a tetejében a lila shake kicsordul a szájukból, vérként fröccsen szét a padlón, és még az orrlyukukból is szivárog.

A káosz középpontjában pedig maga Grimace áll. A karaktert nagyrészt rejtélyek övezték – a McDonald's szóvivője csak 2021-ben árulta el, hogy valójában egy hatalmas ízlelőbimbót formáz a felismerhetetlen, duci plüsskarakter . A gyorsétteremlánc régi reklámjaiban Grimace -t "gonosz" shake-lopóként ábrázolták, egy ilyen titkos háttértörténettel pedig még könnyebbé tette a közösségi média felhasználóinak, hogy baljós történeteket szőjenek köré.

Itt megnézhetitek az egyik ilyen katasztrófavideót:

Természetesen a kommentek is özönlöttek, egymást gerjesztették a rajongók és vadabbnál vadabb sztorikkal álltak elő: azzal vádolták a kabalát, hogy „Griminal” (az elkövetett rosszaságok miatt kicsit átkeresztelték), elrabolja családjaikat, és még nukleáris robbanófejekhez is hozzáfér. Az óriási lila ízlelőbimbó azonban ártatlannak vallja magát. Grimace még a közösségi médiában is kommentálta a TikTok trendet, mely üzenetet a McDonald's tette közzé:

A McDonald's rajongói megosztottak: vagy szeretik, vagy félnek tőle. Részünkről megerősíthetjük, hogy túl imádnivaló ahhoz, hogy hidegvérű gyilkos legyen.

Forrás: delish.com

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás