promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megdöbbentő dolog derült ki Harrison Ford hazai szinkronhangjáról, aki gyakorlatilag csodát tett
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Csernák János ugyebár nem csak Harrison Ford, hanem Liam Neeson ikonikus szinkronhangja is.

Ahogyan sokan tudják, Harrison Ford már hiába 80 éves, ötödik alkalommal is bevállalta Indiana Jones szerepét. Az Indiana Jones és a sors tárcsája már tényleg az utolsó felvonás, szóval nem fognak több bőrt lehúzni a régészprofesszorról. Harrison Fordot nem csak Han Solo, hanem Indiana Jones karaktere is végleg hallhatatlanná teszi majd a jövőben.

A 2008-as Kristálykoponya királysága nem tett jót a franchise-nak, de ezt most igyekeztek orvosolni. Sok kritikus szerint az Indiana Jones öt ráment a biztonsági játékra, de legalább a nosztalgiával nem lehet mellé lőni. Itt talán a készítők is tudták, ha újítani akarnak, az nem biztos, hogy bejön, és nagyot bukhatnak.

A filmet nem csak Harrison Ford, hanem az ikonikus magyar hangja, Csernák János is nagyon várta. A szinkronszínész ugyebár nem csak Fordnak, hanem Liam Neeson-nek is segít magyarul megszólalni. Csernák János vérbeli profi, aki mindig tiszta szívből szólaltatja meg azokat a karaktereket, amit a hollywoodi sztárok eljátszanak.

Akárcsak Harrison Ford, vagy éppen Liam Neeson, Csernék János is benne van a korban. Bár hiába 70 éves, ez abszolút nem játszik rajta. Sokan nem tudják, de a szinkronszínész az erdő közepén él, ahol kecskéket tartanak.

Harrison Ford hazai szinkronhangja nem éppen csodát tett, de erősen hozzájárult a fia gyógyulásához. Tényleg megdöbbentő, hogy mi történt a gyermekével:

„A most huszonhárom éves fiam, Bátor kisgyerekként nagyon beteg volt, légúti problémái voltak, sokat fulladt. Jó ideig kerestük rá a gyógyírt, akkor ajánlotta nekünk valaki a kecsketejet. Először boltban vettük, majd amikor láttuk, hogy használ neki, elkezdtünk mi is tartani kecskéket. Bátor szerencsére azóta teljesen meggyógyult, a kecskék viszont azóta is velünk vannak”

- mesélte lelkesen a Blikknek Csernák János.

Liam Neeson és Harrison Ford szinkronhangja azt hitte, hogy így 70 évesen le fog lassulni, de abszolút nem így lett. Ide kattintva meg is nézhetitek, hogyan néz ki most Csernák János, és a fia, Bátor.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás