promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így néz ki Jennifer Lopez magyar hangja, aki már 25 éve is a világsztárt szinkronizálta
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Többen is kölcsönözték már a hangjukat Jennifer Lopeznek, de kiemelkedik közülük egy ember.

Sokan hatalmas popsztárként tekintenek Jennifer Lopezre, de bőven akadnak olyanok is, akik inkább színésznőként. A világsztár több fronton is bizonyított már az utóbbi években, évtizedekben, és mindenhol sikerült maradandót alkotnia, ezért is ő a bolygó egyik legismertebb arca – bár érdekes módon Magyarországon a nézők nem az ő hangját hallják, amikor egy filmben kinyitja a száját, hanem egy teljesen másik emberét.

Mivel a magyarok leginkább szinkronnal szeretik nézni a filmeket, sorozatokat, így a legnagyobb nemzetközi sztároknak is kell valaki, aki képes megszólaltatni őket magyarul. Jennifer Lopez esetében több ilyen személy is van, de közülük Pápai Erika az, aki talán a legjobban kiemelkedik, hiszen már 25 éve rendszeresen szinkronizálja őt, és a legtöbb embernek egyből az ő hangja ugrik be, ha meglátják a kétszeres Golden Globe-jelölt színésznő arcát.

Pápai Erika az 1998-as Mint a kámfor című film óta Jennifer Lopez jól bevált magyar hangja, egyebek között olyan alkotásokban szinkronizálta őt, mint például A sejt, Hölgyválasz, Parker vagy a 2019-ben bemutatott A Wall Street pillangói – Jennifer Lopezen kívül egyebek között még Nicole Kidmannek, Eva Longoriának és a Szívek szállodájából ismert Lauren Grahamnek is kölcsönözte már a hangját.

A Jászai Mari-díjas Pápai Erika jelenleg 63 éves, most is aktív, rengeteg tévés, filmes, illetve színházi szerepben láthattuk őt az utóbbi évtizedekben. A szakma és a közönség is elismerte már a tehetségét, a szinkronteljesítményének ikonikusságáról nem is beszélve, hiszen neki van az egyik legfelismerhetőbb, legkarakteresebb hangja hazánkban.

Így néz ki Pápai Erika, aki már rengetegszer volt Jennifer Lopez szinkronhangja – a szemünket becsukva pedig olyan, mintha maga a világsztár szavalna verset nekünk:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás