promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Terence Hill észveszejtő szépségű feleségéről ritkán látható fotó került fel az internetre, szerelmes nosztalgiafotó
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

56 éve imádják egymást, szerelmük bámulatos.

Terence Hill élete összefolyik folyamatosan a múlttal, ha felmegyünk a közösségi oldalára is, rengeteg nosztalgiafotó jön elénk, emlékezve még arra az időszakra, amikor együtt volt a legendás duó, és készítették a nagysiekrű filmeket. Terence Hill instagramja maga is egy óriási emléke annak, hogy ezek a filmek a kultúránk részei lettek Magyarországon is. A színészpáros filmjeit is minden héten játsszák a magyar televíziókban, így számunkra is olyan lehet, hogy a múlt és a jelen bizony nem is választódik el annyira élesen egymástól az ő esetükben.

Terence Hill ráadásul nagyon menő cuccokat is árul a saját közösségi oldalán, így azok, akik hatalmas rajongók, nagyon könnyen juthatnak elképesztően jó cuccokhoz, és elég csak végigböngészni a sztár közösségi oldalát. De miközben jönnek elő a képek a múltból, aközben a múlt találkozik a jelennel is nagyon sokszor, hiszen nemrégiben például Ricardo Pizzutival került fel egy közös fotója Terence Hill-nek, amelyen a fia is látható. A legendás rosszfiú pedig nagyon jó formában van.

Terence Hill pedig a feleségéről is nagyon sokszor tesz fel közös képeket, illetve a családjáról is, amin látszik, hogy évtizedek óta óriási a boldogság és a harmónia a családban. 1967-ben ismerkedtek meg amúgy Lori-val, és mint bevallották korábban, szerelem volt már első látásra, és már ebben az évben össze is házasodtak.

A páros amúgy akkor ismerkedett meg, maikor Terence Hill amerikai karrierjére készülve angolul kezdett el tanulni rakétagyorsasággal, és a tanára lett az amerikai és német származású Lori, akivel pontosan úgy ismerkedtek meg, hogy egy hirdetésre jelentkezett a színészhez, hogy tanítaná angolul. Később pedig minden angol film előtt együtt gyakoroltak.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás