promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Terence Hill ezzel a csodajárművel szeli az utakat, szenzációs fotó
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Terence Hill megmutatta a szépséget.

Terence Hill még manapság is nagyon aktív a közösségi média egyes tereiben, a Facebook-oldalára például rengeteg nosztalgiázós és sztoris videót tölt fel, ahol azt is bemutatja, hogy életében hol érték óriási meglepetések, melyek voltak életének legszebb és legemlékezetesebb színhelyei, egy videóban például arról beszél, hol tanult meg úszni, és el is látogatott a helyszínre.

Terence Hill azonban legaktívabb az Instagram-on, ahol szinte minden héten kerül fel valami új tartalom, a rajongók például itt találkozhatnak régi nagy filmjeinek legendás alakjaival is,

illetve a színész gyakran mutatkozik együtt fiával is, és róluk is rengeteg közös fotó található ezen a közösségi oldalon. 

Itt például a legendás Riccardo Pizzutival látható Terence fia:

Sőt, nemrégiben még olyan fotó is felkerült, amelyen Bud Spencer gyerekeivel szerepelnek közösen. Ám Terence Hill nagyon gyakran tölt fel képeket imádott járműveiről is, amelyek általában motorok, hiszen köztudott, hogy a színészóriás megszállottja a motorozásnak. Még akkor is a motorozást állította filmje egyik középpontjába, amikor barátja, Bud Spencer tiszteletére és emlékére leforgatta a Nevem: Thomas című alkotást, amely egy gondolkodós és merengős road movie lett, középpontjában az elmélyedéssel.

De a motor előkerül többek között a Don Camillo című filmben, illetve a Különben dühbe jövünk című alkotásban is, utóbbiban egy lovagi tornára hajazó jelenet keretében kap egész újfajta értelmet a vasparipa kijelentés. A filmben amúgy Bud Spencer kap egy elképesztően testhezálló járművet, egy Moto Zodiaco Tuareg 223-2-t.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás