promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Fura dolog történt az ATV híradójában, sokan meglepődtek a váratlan eseményen
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az ATV igen kellemetlen helyzetbe kerül egyik műsorvezetője miatt, egyelőre nem tisztázott, hogy mi okozta a fennakadást.

A csatornát Gajdos Tamás keverte bajba 06.28-án, aki az egyik nap nem ért be időben a 17:25-kor kezdődő, köztudottan élőben közvetített híradóra. Arról nincsenek pontos információk, hogy az adás megkezdése előtt pontosan mennyivel kell érkezni, azonban a műsor vezetőinek az adás megkezdése előtt még bőven akad dolguk.

Például át kell olvasniuk az adásmenetet, tájékozódniuk kell a híradóban szereplő pontos témákról és a felkonferálásokat sem árt elgyakarolni, még a gyakorlott műsorvezetőknek sem. Így összességében elmondható, hogy valószínűleg 30-60 perccel a kezdést megelőzően már elkezdik a felkészülést.

Emiatt valószínűleg még időben értesült az ATV arról, hogy a híradós sajnos nem fog tudni időben megjelenni és nem tudja levezetni a híradót. Arról nincs információnk, hogy a késésről/meg nem jelenésről időben tájékoztatta-e a csatornát, vagy pedig szólni sem volt ideje. A csatorna gyorsan reagált és Gajdost egyik szintén profi kollégája Rónai Egon helyettesítette. Mivel a híradósok viszonylag állandó arcai egy-egy csatornának, így a nézőket igen nagy meglepetésként érhette a csere.

Rónai hozzá méltó módon, profin levezette a műsort, az adásmenetben nem történt fennakadás, szerencse, hogy éppen kérnél volt a tévés. Gajdos Tamás ellen fegyelmi eljárás indult a munkahelyén, hogy tisztázzák az okokat és a körülményeket, amik a sajnálatos eseményhez vezettek.

A tévésnek nem ez volt az eső kihágása, 2013-ban már egyszer elkövette ugyanezt a hibát, a csatorna akkor meg is vált tőle, 2016-ban ismét visszavették.

Reméljük, hogy a mostani esetnek nem lesznek ilyen súlyos következményei, ugyanis a kommentelők szerint is egy megbocsátható dologról van szó, többen a védelmükbe vették Gajdost, miszerint nem létezik ember, aki még ne késett volna el a munkából, ez pedig semmit nem vesz el az értékéből: miszerint a csatorna kedves és szerethető, nem mellesleg pedig tehetséges munkatársáról van szó.

A következő, 18:40-es híradót már ő vezette le, ez az adás szintén rendben lement.

Forrás: media1.hu

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás