promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az ATV olyan bejelentést tett, hogy már mindenki retteg az RTL Klubnál és a TV2-nél
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az ATV műsora miatt nézők százezrei fognak a csatornára kapcsolni.

2019 tavaszán debütált az ATV-n az 500 című vetélkedő, amit Rónai Egon vezetett. A műsor rögtön nagy népszerűségre tett szert, mégsem volt egy hónapnál tovább képernyőn.

A vetélkedőben a játékosnak 500 kérdésre kell válaszolnia, hogy megnyerje az 50 millió forintos fődíjat. A játékos akkor esik ki a játékból, ha három, egymást követő kérdésre rosszul válaszol. A játékosnak minden kérdésre 5 másodpercen belül kell válaszolnia, és minden helyes válasz után 50 ezer forinttal nő az összegyűjtött nyereménye. Ha a Játékos egymás után 3 hibapontot gyűjt össze, kiesik, és a Kihívó folytatja a játékot, de egy másik kérdéstáblával. A Kihívó azonban csak akkor kezdheti el a pénzgyűjtést, ha Játékossá válik.

Az 500 három évig szüneten volt, de április 19-től jön a műsor 2. évada, és minden kedd, szerda, illetve csütörtök este lesz látható.

„Idén tavasszal újraindul az ATV történetének egyik legsikeresebb műsora, az „500”. A televíziózás történetének egyik legnehezebb quizműsorában a nyeremény most is 50 millió forint lesz. A vetélkedő felvételei már zajlanak az ATV stúdiójában, a nézők pedig pár héten belül megtudhatják, lesz-e olyan versenyző, aki a világon először meg tud válaszolni 500 kérdést anélkül, hogy egymás után háromszor hibázna. A műsort most is ugyanazok a szakemberek készítik, mint a 2019-es szezont, illetve a szintén az ATV-n futó, nagy sikerű Géniuszt”

- nyilatkozott a SorozatWiki-nek Wisinger János, a műsor producere.

Németh S. Szilárd, az ATV vezérigazgatója emellett bejelentette, hogy ősszel a Géniusz is új évaddal tér vissza, melynek a műsorvezetője ezúttal is Gundel Takács Gábor lesz.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás